Перейти к публикации

melvladimir

Опытный Теславод
  • Публикации

    94
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    6

Все публикации пользователя melvladimir

  1. Замінив фару (360$, матрична Європа). Заїхав на сервіс, подивилися - нічого з тим «гепом» не зробити (розбирати і перезбирати світлові модулі ніхто не буде). Стало набагато краще, тепер треба відрегулювати по інструкції, хоча вже світло класне.
  2. melvladimir

    Навигация в Украине

    В мене не працює базова навігація, не будує маршрут по Україні. Дані шукати на мапі можна, бачить інфу та відгуки. На телефоні Гугл будує досить якісно і поточний стан гарно по Києву визначає, навіть колись обʼїжджав затори по колу і приїжджав як Гугл писав. Нещодавно виправляв маршрути в Гуглі, бо вів під «вʼїзд заборонено» або через тупик (довгостроковий ремонт) - виправили норм.
  3. melvladimir

    Навигация в Украине

    Хотів би спробувати офіційно) є сподівання, що повернуть навігаційні дані України. Бо в App Store вже застосунок підтягнувся без перемикання на Польський аккаунт все зробив, але чомусь бачить менший запас ходу і деградацію на рівні 3.5 (була здається 5% декілька місяців тому), пише 499 і це не можу поміняти. Я проїжджав 560 км
  4. melvladimir

    Фильтр салона Model 3

    Підніму тему. Треба міняти фільтр салона (2 роки пройшло), дивлюсь варіанти - ціни дуже відрізняються. Поділіться будь ласка досвідом. А ще не зрозумів, наприклад, Mann FP 25 015 - це комплект, чи один і треба купувати одразу два?
  5. melvladimir

    Навигация в Украине

    Мені щось не подобається як ABRP працює: неправильний запас ходу, неправильне споживання. По її розрахунку я не можу доїхати з Києва у Львів на одному заряді, але можу, ще й тримаючи 100 км/г по трасі. Іноді жахливу дичину показувало. На жаль навігація Тесла не доступна, тому не можу протестувати її. Наразі лише екран витрати за останні 50 км показує більш-менш адекватно, ну і досвід поїздок.
  6. Стало суттєво краще після ввімкнення адаптивного дальнього: тепер «вирізає» зустрічні і попутні авто більше, ніж ближнє, і нікого не сліпить. Є ще питання: чи може допомогти переінсталяція всіх прошивок (в сервісному меню) з тим, що фара нижче вже не опускається?
  7. Були (точно в штатах) LR з заднім приводом - самі далекобійні Model 3
  8. Є нюанс виходу приводу з ладу. От в мене зараз на M3 LR 2022 відкриває лише на 30 см і пищить, треба рукою відкривати. І закривати обережно в 2-3 етапи, бо ляпне кришкою дуже сильно (зі всього розмаху)
  9. На днях знову блимали зустрічні дальнім. Поки не вирішив проблему
  10. melvladimir

    Підсвічування багажника

    Ні, не так задумано. Світить поки не зачинеш багажник
  11. Авто європейське, з Люксембургу, по авто ДТП не зафіксовано ніде і ввозилося як повністю ціле, але європейці теж можуть бути мутні трохи)
  12. дивні в них проектні менеджери... Це ж не складно було зробити для всіх видів одразу) І так багато в чому) Мабуть бояться створити дійсно якісний продукт, бо не вивезуть стільки замовлень 🤣
  13. Покатався трохи по трасі вночі - досить багато автівок блимали, думали я на дальньому. Бачив на американському форумі фари з більшими гепами міняли по гарантії, і це не рідкість, але до Польщі поки не потрапити( Мені б хоча б опустити її , щоб положення були як і у правої
  14. в мене 2 iCloud акаунти, один перевів під Польщу і під ним поставив застосунок. Адресу вказав знайомого) Про номер телефону не пам'ятаю, здається свій український залишив
  15. Сьогодні ще раз погрався налаштуваннями на парковці і вперше подивився крайні положення для правої фари: вони суттєво інші за ліву, я б сказав нормальні, тобто є куди і опускати і підіймати, в той час як ліву вже нема куди опускати. На зображені це крайні нижні положення обох фар. Чи можна якось підкрутити ліву фару, щоб вона була нижче? І ще момент, здається геп в лівій фарі завеликий (на другому фото у правій фарі світло "разом", а у лівій - трохи на відстані). Не скажу, що погано видно з таки світлом, але трохи дратує)
  16. не бачу такого в застосунку, лише home, work та other. Хотілося б налаштувати так, щоб авто розпізнавало зарадну станцію (мережу) і рахувала відповідну вартість, бо зараз я виставив максимальне - 15 грн/kWh
  17. Ці ж дані - середня температура по больниці... Я не заповнював вартість кВт*г, бо він дуже відрізняється між мережами (10..15 UAH/kWh). Чи ви заповнюєте максимальну вартість і типу скільки по верхній межі витратили?
  18. melvladimir

    Установил SIM, интернета нет

    Так. І камери подивитися можна, ввімкнути клімат і т.д. Карти теж прогружаються, не навігація звісно, але теж норм
  19. melvladimir

    ZEEKR - почему нет темы

    в мене європейка з Шанхаю - зібрано все гарно. Рік - то малувато. Тесла М3 вже скільки? І досі те се питання викликає, хоча в цілому експлуатація вже відома. Ну і ніхто не працює у збиток, тобто "4wd (We),86 kwt battery - $40760" - це дешевше Тесли М3 звідти ж. Одразу питання - на чому зекономили? Тесла М3 збалансована у всьому, Zeekr її прямий конкурент (трохи вищий, але загалом дуже схожий). Цікаво що в нього по безпеці, бо це для мене було важливо, тому обирав між Polestar 2 і TM3. Коротше, виглядає гарно, але є відчуття як в приказці: "гладко стелят, да жестко спать".
  20. Чув і бачив огляди на YouTube від тих, хто в Європі підбирає авто під параметри. Сам не звертався, бо не хотів чекати, вирішив взяти те, що зможу тут. Власне, зараз багато цікавих варіантів на Авторіа, просто фільтрами виставити без ДТП і далі продзвонити. Я перед купівлею замовляв огляд у Motorscout, повну перевірку нажаль вони не змогли зробити, бо в місті перебування авто у них не було довірених СТО по Тесла, але хоча б базовий огляд з перевіркою зробили.
  21. melvladimir

    ZEEKR - почему нет темы

    Певно, треба було в розділ "китайські теслазамінники". Я дивився на нього, але він для мене був оверпрайс. Вживані може й є, але то тягнути з Китаю, чекати, хоча бюджет все одно вище буде ніж у M3, а знаючи китайців і їх казочки, то довіри до їх характеристик небагато. До того ж, тесла має гарантію, може бути застрахована повністю, а китайців страхують погано, тариф точно буде вищий. Почекаємо пару років, щоб вже була якась статистика експлуатації, більше інфи і тому подібне, бо ризикнути на мінімум 50к USD - зараз не та ситуація, що можна отак розкидатися грошима.
  22. melvladimir

    Помогите с выбором

    на 18" без ковпаків прогноз малює виходячи з витрати 141Вт/км і "реальної" ємності, яку авто перераховує при зарядці до 100% і ще можна її вирахувати більш складними спостереженнями і розрахунками (авто після пробігу 50+ км під час найближчого простою переоцінює скільки залишилося і по цим змінам до простою і після можна вирахувати)
  23. melvladimir

    Помогите с выбором

    По плоскому місту - легко. Це на швидкості ~60км/г така витрата. M3 Long Range для 18" з аеро ковпаками прогноз пише з розрахунку 137Вт/км. Це реальне споживання на швидкості 100 км/г з кліматом +/- 5*С Це зі штатів така може бути і все одно треба ретельно дивитися. Європейка - навряд. Трошки вище написав при яких умовах моя 78кВт*г пише і точно біжить 567км. Як раз їздив з Києва у Львів. Для електро головне - умови, а потім вже ємність і т.д. Наскільки пам`ятаю, то зараз рекорд на Long Range щось ~760 км, але навряд хтось так захоче їхати)) Це напевно зі штатівських заводів? Бо якщо Китай, то там 78. І краще заряджатися з 10 до 55%, так деградація найменша виходить. Але мені лінь, то заряджаю як рекомендує Тесла - до 80%))
  24. В мене ціла європейка Long Range з 21к пробігом 2022 року лише трошки дорожча і варіантів в червні було прям достатньо. В Києві дорожче, бо попит більший. Якщо пошукати під замовлення, то впевнений в гарних варіантах по норм цінам, в них теж є акції типу "кешбека" при купівлі електромобіля. Не знаю як в Європі, а у нас биток - це або відмова у страхуванні Каско, або +2-3% до тарифу, тепер прикинути на 3-5 років і вже мізерна економія виходить. З плюсів авто зі Штатів хіба що можна взяти Long Range з батареєю 82кВт*г, в Європі такі або рідкість, або нема (йдуть 75-78, в мене 78).
×
×
  • Создать...