Перейти к публикации

Igor!

Пользователи
  • Публикации

    11
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

1 Нейтральная

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Igor!

    Моно привід на М3 LR 2023

    Так, є декілька М3 в Австрії та на mobile.de в Німеччині
  2. В австрійських оголошеннях зацікавила Tesla Model 3 LR дорестайлінг 06/2023 року реєстрації з батареєю 75 кВт/год ( не знаю брутто, чи нетто) та моно приводом на задню вісь, потужністю 208 kW. На скільки мені відомо, задньопривідні є тільки M3 Standart Range з батареєю 55-60 кВт/год. Чи це заводська комплектація, чи гаражний тюнінг?
  3. Вітаю усіх! надибав інформацію про корегування побігу ( якісно з гарантією ) таких електро авто як : Fiat 500e; Audi e-tron; Mercedes EQA-EQS; Hyundai Ioniq 5-6; Kia EV 6-9, але жодної Тесли там не було. В мене питання, чи крутять пробіг на Теслі в Америці, Європі, Україні??? Зараз я в активних пошуках тесли і часто виникають сумніви щодо таких дій. Насторожує малий пробіг та низька ціна. Дякую за відповідь
  4. Igor!

    Как узнать тип батареи Tesla 3 ?

    Вітаю, якими батареями ( КВт/год - нетто -брутто) комплектуються TM 3 Long Range Highland?
  5. Обидва авто офіційні і продає німецький Тесла центр.
  6. Якраз хочу зрозуміти в чому заключається ця топовість відносно Model S Long Range Plus такого самого року. Машини дуже в гарному стані з одинаковим практично пробігом і різницею в ціні 8тис євро.
  7. Я не знаю, думаю що це не основне. Авто з березня по теперішній час не проїхало жодного км., але має гарантію до 09/25 року. На це дуже акцентував продавець.
  8. Ні, це стара Тесла вересень 2020 року випуску тільки Performance Ludicrous, 814 л.с. сьогодні її оглядав. Звернув увагу, що не має укр. та російської мови.
  9. Вітаю! маю великий інтерес до цих моделей Tesla MS Performance Ludicrous 620 кВт. 07/2020р. батарея 100кВт/год та Tesla Model S Long Range Plus 423кВт. 11/2020р. батарея 100кВт./год. Цікавить, що спільного в цих моделях, а чим вони відрізняються. - електромотори; - трансмісія; -ходова; - особливо «життя» 100кВ. батареї потужності зарядки (деградація) та реальна дальність на одному заряді.
  10. Igor!

    CCS на Model S 2017 з Європи

    Європейці також купляють Тесли в Америці та Канаді. Треба бути уважним при виборі.
×
×
  • Создать...