Перейти к публикации

melvladimir

Опытный Теславод
  • Публикации

    94
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    6

Последний раз melvladimir выиграл 20 ноября 2023

Публикации melvladimir были самыми популярными!

Репутация

13 Хорошая

О melvladimir

  • День рождения 24 мая

Личная информация

  • Автомобиль
    Model 3

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Замінив фару (360$, матрична Європа). Заїхав на сервіс, подивилися - нічого з тим «гепом» не зробити (розбирати і перезбирати світлові модулі ніхто не буде). Стало набагато краще, тепер треба відрегулювати по інструкції, хоча вже світло класне.
  2. melvladimir

    Навигация в Украине

    В мене не працює базова навігація, не будує маршрут по Україні. Дані шукати на мапі можна, бачить інфу та відгуки. На телефоні Гугл будує досить якісно і поточний стан гарно по Києву визначає, навіть колись обʼїжджав затори по колу і приїжджав як Гугл писав. Нещодавно виправляв маршрути в Гуглі, бо вів під «вʼїзд заборонено» або через тупик (довгостроковий ремонт) - виправили норм.
  3. melvladimir

    Навигация в Украине

    Хотів би спробувати офіційно) є сподівання, що повернуть навігаційні дані України. Бо в App Store вже застосунок підтягнувся без перемикання на Польський аккаунт все зробив, але чомусь бачить менший запас ходу і деградацію на рівні 3.5 (була здається 5% декілька місяців тому), пише 499 і це не можу поміняти. Я проїжджав 560 км
  4. melvladimir

    Фильтр салона Model 3

    Підніму тему. Треба міняти фільтр салона (2 роки пройшло), дивлюсь варіанти - ціни дуже відрізняються. Поділіться будь ласка досвідом. А ще не зрозумів, наприклад, Mann FP 25 015 - це комплект, чи один і треба купувати одразу два?
  5. melvladimir

    Навигация в Украине

    Мені щось не подобається як ABRP працює: неправильний запас ходу, неправильне споживання. По її розрахунку я не можу доїхати з Києва у Львів на одному заряді, але можу, ще й тримаючи 100 км/г по трасі. Іноді жахливу дичину показувало. На жаль навігація Тесла не доступна, тому не можу протестувати її. Наразі лише екран витрати за останні 50 км показує більш-менш адекватно, ну і досвід поїздок.
  6. Стало суттєво краще після ввімкнення адаптивного дальнього: тепер «вирізає» зустрічні і попутні авто більше, ніж ближнє, і нікого не сліпить. Є ще питання: чи може допомогти переінсталяція всіх прошивок (в сервісному меню) з тим, що фара нижче вже не опускається?
  7. Були (точно в штатах) LR з заднім приводом - самі далекобійні Model 3
  8. Є нюанс виходу приводу з ладу. От в мене зараз на M3 LR 2022 відкриває лише на 30 см і пищить, треба рукою відкривати. І закривати обережно в 2-3 етапи, бо ляпне кришкою дуже сильно (зі всього розмаху)
  9. На днях знову блимали зустрічні дальнім. Поки не вирішив проблему
  10. melvladimir

    Підсвічування багажника

    Ні, не так задумано. Світить поки не зачинеш багажник
  11. Авто європейське, з Люксембургу, по авто ДТП не зафіксовано ніде і ввозилося як повністю ціле, але європейці теж можуть бути мутні трохи)
  12. дивні в них проектні менеджери... Це ж не складно було зробити для всіх видів одразу) І так багато в чому) Мабуть бояться створити дійсно якісний продукт, бо не вивезуть стільки замовлень 🤣
  13. Покатався трохи по трасі вночі - досить багато автівок блимали, думали я на дальньому. Бачив на американському форумі фари з більшими гепами міняли по гарантії, і це не рідкість, але до Польщі поки не потрапити( Мені б хоча б опустити її , щоб положення були як і у правої
  14. в мене 2 iCloud акаунти, один перевів під Польщу і під ним поставив застосунок. Адресу вказав знайомого) Про номер телефону не пам'ятаю, здається свій український залишив
×
×
  • Создать...