Перейти к публикации

melvladimir

Опытный Теславод
  • Публикации

    101
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    7

Последний раз melvladimir выиграл 23 июля

Публикации melvladimir были самыми популярными!

Репутация

14 Хорошая

О melvladimir

  • День рождения 24 мая

Личная информация

  • Автомобиль
    Model 3

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. melvladimir

    Смена sim карты

    Майже 2 місяці на новій картці, політ в цілому норм, хоча 3 дні тому був втрачений звʼязок і видало помилки (посилання нижче), але перевставив картку і норм. 500MB на місяць не вистачає, приблизно треба ~800MB - це без преміуму і надсилання всіх даних в Тесла, а якщо вимкнути весь шаринг даних, то як раз, але додаткові 50МБ понад пакетні - 1грн на добу. До речі, якщо вимкнути шарінг даних про зарядки, то і пункт в застосунку теж зникне.
  2. Вийняв і вставив на місце картку і вилікувалося. Візуально картка чиста, рівна, хоча попередня КС картка трохи має як теплову деформацію, вона рік стояла в авто. Подивимось як воно буде) Stay tuned)
  3. Декілька днів тому, як раз після масштабної атаки на ОС Windows, авто втратило доступ до Інтернет, пише помилки ui_a161 та ui_a045, мережа повністю недоступна з авто (покриття норм). До перезапуску двома кнопками на кермі іноді бачила 4G мережу, а після - жодного разу. Стояв на зарядці в зоні норм покриття, знову перезагружав - нема результату. Авто LR 2022 EU (Ryzen), картка - Vodafone Device M, третій місяць в авто. Читав інші форуми - у всіх допомагав або reboot, або само проходило за пару днів. На вихідних думав спробувати погратися карткою і спробувати ще й іншу картку (КС). Може хтось мав те саме, як вирішили?
  4. В плані подорожей все ж EU краще, хоча гарні перехідники компенсують. А ще адаптивний дальній мені дуже подобається. Страховка Каско доступна і тариф норм, збірка для Модел 3 суттєво краща з Шанхая. Ну і наявність гарантії на батарею і приводи все таки теж важлива.
  5. melvladimir

    Фильтр салона Model 3

    Поставив сьогодні Mann FP 25 015, оригінальні стали доволі брудні за 2 роки
  6. melvladimir

    Смена sim карты

    Сьогодні поміняв сімку з Kyivstar на Vodafone Device M. Європейка, LR ‘22 на Ryzen, все пройшло легко, підхопилася одразу. KS трохи обурює своїми тарифами ще й «на 4 тижні», що додатково не зручно.
  7. Я так і роблю) і мене дуже дратували оці «3 сигнали» при неповному натиску поворотника: я просто нічого не встигаю) то треба перелаштуватися як довбень! Добре що є інша опція (автовимкнення), хоча періодично глючить. Маю лише базовий АП (EU TM3 LR 2022), якби дороги в нас були без рандомних ям прям під колеса, то мені на трасі достатньо. В круті повороти вписувався гарно, адекватно вирішував знизити швидкість.
  8. Замінив фару (360$, матрична Європа). Заїхав на сервіс, подивилися - нічого з тим «гепом» не зробити (розбирати і перезбирати світлові модулі ніхто не буде). Стало набагато краще, тепер треба відрегулювати по інструкції, хоча вже світло класне.
  9. melvladimir

    Навигация в Украине

    В мене не працює базова навігація, не будує маршрут по Україні. Дані шукати на мапі можна, бачить інфу та відгуки. На телефоні Гугл будує досить якісно і поточний стан гарно по Києву визначає, навіть колись обʼїжджав затори по колу і приїжджав як Гугл писав. Нещодавно виправляв маршрути в Гуглі, бо вів під «вʼїзд заборонено» або через тупик (довгостроковий ремонт) - виправили норм.
  10. melvladimir

    Навигация в Украине

    Хотів би спробувати офіційно) є сподівання, що повернуть навігаційні дані України. Бо в App Store вже застосунок підтягнувся без перемикання на Польський аккаунт все зробив, але чомусь бачить менший запас ходу і деградацію на рівні 3.5 (була здається 5% декілька місяців тому), пише 499 і це не можу поміняти. Я проїжджав 560 км
  11. melvladimir

    Фильтр салона Model 3

    Підніму тему. Треба міняти фільтр салона (2 роки пройшло), дивлюсь варіанти - ціни дуже відрізняються. Поділіться будь ласка досвідом. А ще не зрозумів, наприклад, Mann FP 25 015 - це комплект, чи один і треба купувати одразу два?
  12. melvladimir

    Навигация в Украине

    Мені щось не подобається як ABRP працює: неправильний запас ходу, неправильне споживання. По її розрахунку я не можу доїхати з Києва у Львів на одному заряді, але можу, ще й тримаючи 100 км/г по трасі. Іноді жахливу дичину показувало. На жаль навігація Тесла не доступна, тому не можу протестувати її. Наразі лише екран витрати за останні 50 км показує більш-менш адекватно, ну і досвід поїздок.
  13. Стало суттєво краще після ввімкнення адаптивного дальнього: тепер «вирізає» зустрічні і попутні авто більше, ніж ближнє, і нікого не сліпить. Є ще питання: чи може допомогти переінсталяція всіх прошивок (в сервісному меню) з тим, що фара нижче вже не опускається?
  14. Були (точно в штатах) LR з заднім приводом - самі далекобійні Model 3
×
×
  • Создать...