melvladimir 13 Posted July 7 2 часа назад, melvladimir сказал: Також повернув застосунку можливість працювати в фоні. Подивлюсь, чи втратить він зв'язок з автівкою. Так, втратив. Тобто автівка заснула. Знову заборонив додатку працювати в фоні, заряд жере досить суттєво. Share this post Link to post Share on other sites
Knez 1,026 Posted July 7 3 часа назад, melvladimir сказал: А як в Теслі може бути щось стороннє? Не в Тесле стороннее, а приложение для телефона, которому вы даёте токен для общения с Tesla API на сервере. Оно не умеет больше, чем заложено в API, но при этом оно может не соблюдать нужного интервала между опросами машины, и этим не давать ей уснуть. Кстати, в некоторых случаях, сторонние приложения могут делать вещи, которые родное не делает. Например, Tessie может закрывать окна в предыдущем поколении MS и MX, для которых такая функция в родном приложении отсутствует (гос.регулятор запрещает закрывать окна без надзора, если нету датчика защемления пальцев). Пару раз выручало, когда забывали закрыть, уходили, а потом начинался дождь. 48 минут назад, melvladimir сказал: Тобто автівка заснула. Знову заборонив додатку працювати в фоні, заряд жере досить суттєво. Это уже странно. Если приложение не может разбудить машину, то в фоне оно или нет, на жор в машине, вроде, повлиять не может - сколько бы оно не слало запросов на сервер, сервер машину не видит. В такую погоду как сейчас больше всего жрет защита от перегрева салона. На всякий случай уточню, у вас телефон далеко от машины, по Bluetooth случайно не достает? 1 Share this post Link to post Share on other sites
melvladimir 13 Posted July 8 07.07.2023 в 15:16, Knez сказал: на жор в машине то я про телефон, що дуже впливає застосунок 07.07.2023 в 15:16, Knez сказал: жрет защита от перегрева салона не вмикав. Лобове закрито шторкою, думав ще бокові закрити, але здається і так не критично Share this post Link to post Share on other sites
melvladimir 13 Posted July 22 Сьогодні мені застосунок Tesla Android 4.23.2-1815 порекомендував поставити максимальний рівень заряду 80%. Я правда не знаю чи це застосунок, чи сьогоднішнє оновлення авто (2023.26.1). Завтра подивлюся в авто вкладку Charging. Трохи був здивований і погодився на 80%. Share this post Link to post Share on other sites
Funt 41 Posted July 24 On 7/22/2023 at 10:27 PM, melvladimir said: Трохи був здивований і погодився на 80%. А чому дивує? Тесла піклується про батарею. Share this post Link to post Share on other sites
melvladimir 13 Posted July 24 11 часов назад, Funt сказал: А чому дивує? Тесла піклується про батарею. Ще нещодавно було 90%, це з оновленням 2023.26.1 в авто прилетіло, щось вони передумали про 90% Share this post Link to post Share on other sites
gammmer 2 Posted October 26 Доброго дня. Не можу зайти в акаунт. Через втрату телефону з подвійною аутентифікацією. Хто знає куди звертатися? Чи можливо хтось додзвонювався на німецький номер підтримки, бо вже декілька раз просто скидає коли телефоную. Share this post Link to post Share on other sites
BOLIK 4 Posted November 8 Підскажіть тому хто андроїд юзає, намагаюсь знайомому скачати на айфон 15 теслу програму, міняємо країну на сша і ніяк не пропускає ніякий мобільний номер. Що робити? Чи які дані точно валідні? Щоб не вибрати карту, такого вже також немає. Share this post Link to post Share on other sites
uniteddare 100 Posted November 8 08.11.2023 в 11:37, BOLIK сказал: Підскажіть тому хто андроїд юзає, намагаюсь знайомому скачати на айфон 15 теслу програму, міняємо країну на сша і ніяк не пропускає ніякий мобільний номер. Що робити? Чи які дані точно валідні? Я скачивал установщик в инете и все. Есть профильные сайты, которые выкладывают их. Share this post Link to post Share on other sites
Requin 289 Posted November 8 2 часа назад, uniteddare сказал: Я скачивал установщик в инете и все Это для андроида. С айфонами чуть посложнее. Нужно менять регион appstore. 4 часа назад, BOLIK сказал: міняємо країну на сша Попробуйте что-нибудь из европейских стран. Там должно быть где-то по банковским картам none. Или подписок быть не должно. Точно уже не помню, но как-то проходило Share this post Link to post Share on other sites
uniteddare 100 Posted November 8 1 час назад, Requin сказал: Это для андроида. С айфонами чуть посложнее. Нужно менять регион appstore. Про него ж и спрашивали. Share this post Link to post Share on other sites
melvladimir 13 Posted November 10 08.11.2023 в 11:37, BOLIK сказал: намагаюсь знайомому скачати на айфон 15 теслу програму, міняємо країну на сша і ніяк не пропускає ніякий мобільний номер в мене 2 iCloud акаунти, один перевів під Польщу і під ним поставив застосунок. Адресу вказав знайомого) Про номер телефону не пам'ятаю, здається свій український залишив Share this post Link to post Share on other sites