Перейти к публикации

didmoroz

Опытный Теславод
  • Публикации

    48
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    6

Все публикации пользователя didmoroz

  1. Прошу у всіх вибачення що не відповідав. Був у лікарні. Пробіг на сьогоднішній день - 179тис.км. Якщо замовите карфакс - побачите що пробіг реальний. Я не приховував пробіг, при чому виклав авто на авторіа і там вказаний пробіг. Як я уже писав - по кузову і салону дійсно нічого не робилось (не знімалось, не фарбувалось). По роботах тільки ходова/підвіска. Ступічні підшипники, ричаги, стійки стабілізатора. Якщо когось дійсно цікавитиме авто - то можу до "гвинтика" розписати що робилось по ходовій. Але по кузову вона вся в оригіналі. Підрамники/рульова рейка/мотори/піввісі/навіть бампера - не знімались!!! Машину робили при мені, і якщо Ви перевірите митну декларацію і дату постановки на облік то побачите що авто через п'ять днів після прибуття була поставлена на облік. Що при значних пошкодженнях зробити просто нереально... Повторюсь ще раз - був в лікарні, тому і не відповідав. По авто я геть нічого не приховую, приїжджайте, беріть прибори, перевіряйте. Торг присутні звичайно.
  2. Авто без єдиного підкрасу, навіть бампера не фарбувались, авто придбане цілим по кузову! Я перший і єдиний власник в Україні. Характеристики: Long Range Dual Motor, автопілот 3,0 (FSD), преміум конектівіті, преміум акустика з сабвуфером, зимовий пакет, навігація України, LTE модем, заводське тонування, хром пакет, коврики в салоні та багажниках, зарядка J1772, перехідник J1772 - Tesla type, інструкції і вся документація що іде на авто з автосалону. Салон ідеальний - без зауважень взагалі, всі вікна рідні, безпека не спрацьовувала, діючі сертифікати, оновлення приходять, додаток на телефоні працює. Нові оригінальні диски, нова зимова гума, авто повністю в кераміці. Роботи виконувались лише по підвісці (ричаги, стійки стабілізатора, ступічні підшипники). Vin: 5YJ3E1EB8KF385892 телефон 067-796-40-30 Ціна 22 350USD
  3. didmoroz

    Не работает автопилот

    Проблему з автопілотом вирішив. Проблема була в трохи криво встановлених камерах під дзеркалом. Там є направляючі і якийсь америкос недовставив камери і не закрутивши болти. Я протер камери і скло, поставив їх як потрібно проїхався і все запрацювало. Калібровка проходила десь 20км. Після того проїхав десь 1000км - проблем не було.
  4. didmoroz

    Не работает автопилот

    Як довго тривала калібровка? Чи показувало пішоходів і автомобілі під час калібровки? Чи тільки після калібловки? Бо у мене просить калібровку, але не дуже калібрується. Знайшов що під час збірки в США камери криво стояли (не були прикручені до кінця бо з однієї сторони попав кусок пластика. Зібрав - але в процесц калібрування бачить тільки полоси. Людей і машин не бачить
  5. didmoroz

    Тесла не бачить інші авто

    Дякую. А яка проблема з цими камерами ще може бути? Вони ж наче не регулюються...
  6. didmoroz

    Тесла не бачить інші авто

    У мене така ж сама проблема. В авто постраждала тільки підвіска, але автопілот весь час просить калібрування і в результаті вискакує помилка APP_w142. Номер передній зняв, бо грішив що щось перекриває радар - нічого не дало. Розмітку малює завжди чітко, але не показує автомобілі, тому впевнений що проблема з радаром. Хтось щось підскаже? Збиває з пантелику що пише помилку по камері/потрібно налаштування...
  7. didmoroz

    7 мест или 5 мест

    Особисто у мене був МХ 7-ми містний. Геть не практичний салон. Якби брав інший раз - то тільки 5-ти містну. Коли довелось перевести два велосипеди в салоні - в МХ не влізли! А от в МУ - склав сидіння і величезна площадка є. Поклали велосипеди і поїхали. На даний час МХ продали і купили МУ і М3. Як на мене МУ набагато практичніший і надійніший ніж МХ.
  8. didmoroz

    Заправка кондиционера

    Не раз заправляв автомобілі що працюють на R1234 фреоном R134a (в т.ч. і Tesla) тому проблем не буде однозначно. Головне звакуумувати правильно систему і все. P.S. По тиску важко визначити що фреона малувато. Якщо бути точним то по тиску можна визначити що фреона дуже мало, але тис буде залежати від дуже багатьох умов (температура на вулиці, температура в салоні, швидкість обдуву випарника). Саме точніше це заправка по вагах згідно паспортних даних.
  9. didmoroz

    Как почистить GPS адреса по пневме?

    По моєму коли почне міняти кліренс в налаштуваннях пневми можна видалити/поставити тримати
  10. didmoroz

    Пыльник наружного шруса Tesla Model X

    Пильники як правило дуже живучі якщо пробіг не космос. Мого пильника пошкодили на СТО, тому довелось міняти. Я собі купував БУ і міняв сам. Робота не важка.
  11. didmoroz

    Стук при дергании руля

    Включіть запалення (нажміть на педаль гальм) - ввмікнеться електропідсилювач люфт / стук має зникнути. У всіх так.
  12. didmoroz

    Model X Trailer Hitch US vs EUR

    Я на своїй легко тягав причіп. Перехідник на ЄвроРозєм можна легко виготовити самому або купити готовий. Шар на квадратній трубі теж продається.
  13. didmoroz

    Ноnda M-NV. як все було

    Що можете ще розповісти про це авто? Ви ж уже накатали ще якийсь пробіг.
  14. didmoroz

    Не работает автопилот

    Так, радар був рідний. Від мого авто. Перезавантаження не допомагало ніяке (ні сосками, ні зняттям клем/петлі). Тільки пере установка скинула помилки.
  15. didmoroz

    Не работает автопилот

    Проблема вирішена. Радар відкалібрувався, тепер все працює))) Рішення наступне: Зайшов в режим "Service", натиснув пункт "Переустановка ПО", вибрав "FULL". Завантажилось оновлення (ну насправді та версія прошивки що і була) і встановилась. Після цього рухався зі швидкістю 30...40км/год по дорозі з розміткою десь близько 5...8км. І все радар відкалібрувався і помилка зникла. До речі першого разу (після ремонту автомобіля) так само робив, тільки перед цим виставив радар за допомогою рівня по горизонталі (мануали як виставляти радар доступні на офіційному сайті ТЕСЛА з власного кабінету). Також цим методом скинув інші помилки (по вентилятору кондиціонера, компресору кондиціонера і ще якісь) так як під час ремонту встановив не той вентилятор (з чорною фішкою а треба було з сірою). Всі говорили їхати до майстра, але завдяки пере установці ПО все запрацювало. Вік живий вік учись...
  16. didmoroz

    Не работает автопилот

    Після перезавантаження помилка ESP_d137 зникла. Але я і в душі не розумію, як може збитись калібрування, якщо радар закріплений на трьох шарнірах і ніхто до його не лазив, пневму не чіпав. Резина згідно паспортних даних, нова. До цього він працював без нарікань взагалі. Чи можливо запустити калібрування / скинути помилку без приладів діагностики? P.S. знімання клем, перезавантаження одного і двох екранів не допомагає.
  17. Ой, вибачте. Болт М6, головка на 8. На піропатрон батареї не схоже, бо по перше 12В аккумулятор сів би за 20-30хвилин і авто б неїхало
  18. didmoroz

    Не работает автопилот

    Доброго вечора. Перестав працювати автопілот (АП-1) на Tesla MX. До цього працював без проблем пару місяців. Віддав машину на поліровку. Прийшов забирати - пише автопілот недоступний. В сервісному режимі пише дві помилки - просить калібровку радара (DAS_w010) та помилку по ESP ESP_d137. Маю два питання: 1. Чому могло таке статися якщо автомобіль ніхто не розбирав, нічого не робилося, навіть клему не трогали. До цього не було жодної помилки, автопілот працював завжди без нарікань. 2. Чи допоможе переустановка ПО "DAS" або "FULL" в сервісному режимі?
  19. Датчик удару стоїть в бокових кронштейнах під фарами. Там маленька така лабуда, прикручується ботом М8.
  20. Торпеду/подушку торпеди міняли? У мене була схожа помилка. Виявилось що один піропатрон торпеди не підключений був, також були ще помилки, теж по безпеці. Проблема була в датчику удару, так як мій був відсутній і довелось купувати новий. Виявилось що новий не підходив. Купував на розборці точно такий як і стояв - помилки зникли.
  21. Можливо трохи не в тему, але питання по оплаті за зарядку. Коли прийшло авто на дисплеї в меню зарядка видно заборгованість попереднього власника на 12,54USD. Карту я підвязав, програма працює, оновлення і т.п. приходять. Як мені оплатити щоб не висів борг?
  22. didmoroz

    Лобовое стекло МХ

    Да. Не повезло Вам з склом. 4 рази це вже статистику можна везти...
  23. didmoroz

    Tesla і прицеп

    Взагалі то при підключенні розєма прицепа авто саме вмикає режим ПРИЦЕПА
  24. didmoroz

    замена масла в редукторе

    Міняв масло в редукторах (перед/зад) на MX2016 P90D. З заду все просто і зрозуміло - зняли пластиковий захист і все перед очима. Спереду зливний отвір хитрий, треба зняти захист (алюмінієвий), потім під кожухом з лівої сторони буде зливний отвір. Для заливу вверху редуктора спереду буде заглушка. 1400мл зад, 1750мл перед.
  25. didmoroz

    Активный спойлер

    До речі, знайшли рішення по відключенню спойлера? А то як мороз то мене аж коти шкребуть як спойлер рве лід(
×
×
  • Создать...