Перейти к публикации
didmoroz

Продам абсолютно цілу Tesla Model 3

Рекомендованные сообщения

Авто без єдиного підкрасу, навіть бампера не фарбувались, авто придбане цілим по кузову! Я перший і єдиний власник в Україні. Характеристики: Long Range Dual Motor, автопілот 3,0 (FSD), преміум конектівіті, преміум акустика з сабвуфером, зимовий пакет, навігація України, LTE модем, заводське тонування, хром пакет, коврики в салоні та багажниках, зарядка J1772, перехідник J1772 - Tesla type, інструкції і вся документація що іде на авто з автосалону.

Салон ідеальний - без зауважень взагалі, всі вікна рідні, безпека не спрацьовувала, діючі сертифікати, оновлення приходять, додаток на телефоні працює. Нові оригінальні диски, нова зимова гума, авто повністю в кераміці.

Роботи виконувались лише по підвісці (ричаги, стійки стабілізатора, ступічні підшипники).

Vin: 5YJ3E1EB8KF385892

телефон 067-796-40-30

Ціна 22 350USD

01.jpg

02.jpg

05.jpg

08.jpg

12.jpg

14.jpg

16.jpg

17.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

Поделиться сообщением

7 часов назад, supreme сказал:

А пробег? ) А пробег реальный?

Никак понять не могу), неужели это так принципиально, пробег на электромобиле?

И тем более на аварийном авто. Его восстанавливали, делали, меняли запчасти и комплектующие…

Поделиться сообщением

15 часов назад, Requin сказал:

И тем более на аварийном авто. Его восстанавливали, делали, меняли запчасти и комплектующие…

я не понимаю к чему ваш вопрос?

Естественно! Пробег это показатель того сколько находились в авто, разве это не очевидно? Авто моет быть 7лет, но если пробега 10км то оно стояло, а может быть год, с пробегом 150 затертое до "не могу", а фото не всегда передают "запах")

Теперь понятно?

Поделиться сообщением

15 часов назад, Requin сказал:

А чем не принципиально? С каких пор у теслы стали бесконечные моторы и батареи быть?

Поделиться сообщением

19 минут назад, supreme сказал:

Авто моет быть 7лет, но если пробега 10км то оно стояло, а может быть год, с пробегом 150 затертое до "не могу", а фото не всегда передают "запах")

Тоже, IMHO, от пробега напрямую не зависит. И за пару тысяч, каким-нибудь «зас…цем», можно затереть авто в хлам. А за 100 тысяч будет аккуратное… Тут только вживую смотреть

7 минут назад, uniteddare сказал:

С каких пор у теслы стали бесконечные моторы и батареи быть?

Так лучше смотреть остаточную емкость батареи и ее деградацию. И состояние мотора, напрямую от пробега зависеть тоже не будет. Может его на заездах педаль в пол крутили, так, что полуоси в дугу закручивались. И будет с пробегом в 200 км убитый мотор…

P.S. Чисто мое IMHO. На электромобиле пробег, как средняя температура по больнице. Абсолютно ни о чем пробег не скажет и не гарантирует. Особенно с любителям “repair odometer”…

Поделиться сообщением

12 часов назад, Requin сказал:

Так лучше смотреть остаточную емкость батареи и ее деградацию. И состояние мотора, напрямую от пробега зависеть тоже не будет. Может его на заездах педаль в пол крутили, так, что полуоси в дугу закручивались. И будет с пробегом в 200 км убитый мотор…

P.S. Чисто мое IMHO. На электромобиле пробег, как средняя температура по больнице. Абсолютно ни о чем пробег не скажет и не гарантирует. Особенно с любителям “repair odometer”…

Все что вы говорите актуально не только для электромобилей, но ведь в среднем, так или иначе, именно показатель пробега и года позволит дать первоочередную оценку состоянию той же батареи. Сомневаюсь, что есть батареи с пробегом 100к плюс аналогичные по деградации 10к км

Поделиться сообщением

Короче пробег 800к понятно, иначе в чем смысл его скрывать. Бред какой то

• Like 1

Поделиться сообщением

2 часа назад, supreme сказал:

Короче пробег 800к понятно, иначе в чем смысл его скрывать. Бред какой то

По аукциону пробег не указан, поэтому можно любой "придумать")

Поделиться сообщением

Прошу у всіх вибачення що не відповідав. Був у лікарні.

Пробіг на сьогоднішній день - 179тис.км.

Якщо замовите карфакс - побачите що пробіг реальний.

Я не приховував пробіг, при чому виклав авто на авторіа і там вказаний пробіг. Як я уже писав - по кузову і салону дійсно нічого не робилось (не знімалось, не фарбувалось). По роботах тільки ходова/підвіска. Ступічні підшипники, ричаги, стійки стабілізатора. Якщо когось дійсно цікавитиме авто - то можу до "гвинтика" розписати що робилось по ходовій. Але по кузову вона вся в оригіналі. Підрамники/рульова рейка/мотори/піввісі/навіть бампера - не знімались!!! Машину робили при мені, і якщо Ви перевірите митну декларацію і дату постановки на облік то побачите що авто через п'ять днів після прибуття була поставлена на облік. Що при значних пошкодженнях зробити просто нереально...

Повторюсь ще раз - був в лікарні, тому і не відповідав. По авто я геть нічого не приховую, приїжджайте, беріть прибори, перевіряйте. Торг присутні звичайно.

• Like 1

Поделиться сообщением

26.02.2024 в 15:42, Requin сказал:

По аукциону пробег не указан, поэтому можно любой "придумать")

Да просто вы писали бред про то что пробег это бред )

А износ ходовой от пробега не зависит? а вообще износ от пробега не зависит? ) Ну вы сами хоть понимаете что вы чушь написали про то что не нужно смотреть пробег )

пробег я написал от фонаря, сорри Вас с автором перепутал

26.02.2024 в 16:56, didmoroz сказал:

Прошу у всіх вибачення що не відповідав. Був у лікарні.

Пробіг на сьогоднішній день - 179тис.км.

Якщо замовите карфакс - побачите що пробіг реальний.

Я не приховував пробіг, при чому виклав авто на авторіа і там вказаний пробіг. Як я уже писав - по кузову і салону дійсно нічого не робилось (не знімалось, не фарбувалось). По роботах тільки ходова/підвіска. Ступічні підшипники, ричаги, стійки стабілізатора. Якщо когось дійсно цікавитиме авто - то можу до "гвинтика" розписати що робилось по ходовій. Але по кузову вона вся в оригіналі. Підрамники/рульова рейка/мотори/піввісі/навіть бампера - не знімались!!! Машину робили при мені, і якщо Ви перевірите митну декларацію і дату постановки на облік то побачите що авто через п'ять днів після прибуття була поставлена на облік. Що при значних пошкодженнях зробити просто нереально...

Повторюсь ще раз - був в лікарні, тому і не відповідав. По авто я геть нічого не приховую, приїжджайте, беріть прибори, перевіряйте. Торг присутні звичайно.

Спасибо!

Поделиться сообщением

Мабуть треба було відписатись, але якось не було часу. Авто виклав на авторіа і продав. Після цього авто було: Tesla Model 3 2019, Tesla Model Y 2021, Tesla Model 3 2020, Tesla Model Y 2021, Tesla Model 3 2021, Tesla Model 3 2019, Tesla Model Y 2021, Tesla Model 3 2018 - всі авто виграли на аукціонах і всі авто брав цілі (максимум один елемент фарбував). Всі авто продав максимум за тиждень після викладення об'яви на авторіа. З практики скажу Вам таке - було авто 2018 року з пробігом 190тис.км стан батареї і елементів підвіски був кращим ніж на авто 2021 року з пробігом 40тис.км. тому якщо хтось спробує мені пояснювати мені що пробіг має значення - то мене це просто викликатиме сміх. За останні десять років у мене було скільки автомобілів що і не перерахувати, але пробіг не показник стану авто. Рік випуску так, це показник, так як є фізична втомленість металу, пересушування резини сайлентблоків, пильників, ущільнень... Тому всім бажаю швидшого миру, всіх з Новим Роком і остерігайтесь СТО. Якщо хочете отримати нормальне авто - робіть усе самі. Задача СТО - здати Вам авто і отримати гроші.

P.S. Я не можу таке казати за всі СТО, є толкові СТО, але їх 1-5% від всього ринку. Але особисто я коли звертався за якимись послугами до СТО то: забували щось прикрутити, то губили кліпси, то розповідали що кліпси одноразові (хоча коли я сам все розбирав жодної кліпси не ламалось!!!). Вибачте, не втримався. Просто віддав авто на PDR рихтовку одного елемента і майстри примудрились зламати роз'єм на фарі!!! Це Піз-ц!!! Чому я його знімав не раз і нічого не ламав!

Поделиться сообщением

15 часов назад, didmoroz сказал:

Якщо хочете отримати нормальне авто - робіть усе самі.

И ремонт квартиры делайте сами, и бухгалтерию своей фирмы ведите сами, и одежду шейте себе сами... можно продолжать бесконечно! Я предпочитаю, чтобы каждую работу делал профессионал своего дела. А моя задача найти такого профессионала. А я буду лучше делать лучшие офисные интерьеры, так как я профессионал в этом.

Вам таке - було авто 2018 року з пробігом 190тис.км стан батареї і елементів підвіски був кращим ніж на авто 2021 року з пробігом 40тис.км.  ...

... Рік випуску так, це показник,

Вы себе противоречите. Выше пишете, что авто 2018 года лучше, чем 2021... и тут же говорите, что год важен, а пробег не важен. Важно всё! Но важнее всего, кто и как эксплуатировал. За 1 год и 20т пробега можно убить салон, лакокрасочное, подвеску и всё остальное в хлам. А можно 10 лет и 150т.км машину держать в идеальном состоянии.

Після цього авто було: Tesla Model 3 2019, Tesla Model Y 2021, Tesla Model 3 2020, Tesla Model Y 2021, Tesla Model 3 2021, Tesla Model 3 2019, Tesla Model Y 2021, Tesla Model 3 2018 ...

... Всі авто продав максимум за тиждень

Т.е. вы даже не в курсе, какая жопа может ожидать будущего владельца? 😉 Вы эти машины можете оценить только по внешнему состоянию! А что вылезет в процессе эксплуатации в машине, которая неизвестно сколько простояла на аукционной площадке, потом несколько месяцев плыла и оформлялась? А вы одну деталь покрасили и продали )))

• Like 2

Поделиться сообщением

Спробую в двох словах відповісти:

- всі роботи сам не зробиш - часу не вистачить. Але ОПАЛЕННЯ, ПРОВОДКУ, СКВАЖИНУ, ДАХ, КАМІН - я робив сам і за всі роки експуатації не було проблем ніяких. Щукатурка і всякі інші роботи мені робили майстри. Знайомі яким будували будинок "проффесіонали" уже задовбались проводити ремонти (то опалення потікло, то проводку на скрутку зробили - перестала робити розетка, то тріщина пішла і т.п.).

- стосовно пробігу і року випуску авто - я можливо не вірно виразився, але якщо авто дуже старе то будуть проблеми, так як є фізичне втомлювання матеріалів, але якщо порівнювати авто наприклад 2018 і 2021року (не беремо до уваги технічні аспекти по типу модернізацій рест не рест і т.п.) то пробіг не завжди вказує на реальний технічний стан авто. Авто з 180тис.км пробігу можуть бути в кращому стані ніж у авто з 20тис.км. пробігу.

- На всіх авто крім тих що я продавав в дорозі я їздив сам і ремонтував сам (звичайно я не роблю малярку) але 99% робіт я роблю сам і коли покупець запитує про авто я розповідаю все до гвинтика і можу підтвердити свої слова. Всі хто купував авто їздять на цих авто і не мають проблем. Більшість покупців це мої знайомі, тому, як Ви розумієте своїм авто ніхто не підсовує ніколи. Деякі покупці авто приїзджали в гості на шашлик і були дуже задоволені авто, деякі привели мені ще клієнтів яким я приганяв авто уже піж замовлення.

P.S. Коли на початку війни я був після операції то свою першу машину я робив на СТО, бо не міг фізично нічого важкого робити то був дуже неприємно вражений. Подушки двигуна забули затягнути, один з болтів підрамника забули затягнути, кріплення лонжерона - два гвинта просто про...бали десь, маса рульової рейки не була затиснута і вибивала помилка рульового, роз'єм правої дверки не вставили до кінця через що була помилка по правій дверці, неправильно зібрали сидіння заднє після відновлення безпеки. Я уже повчу про поломані коіпси. Короче, поки я сам, усе не перепровірив, перетягнува, докрутив - були проблеми. Як сам усе справив - рік їздив і не заглядував!!!

Це не єдиний випадок коли після СТО (різних) залишаються неприємні спогади.

Поделиться сообщением

10 часов назад, didmoroz сказал:

ОПАЛЕННЯ, ПРОВОДКУ, СКВАЖИНУ, ДАХ, КАМІН - я робив сам і за всі роки експуатації не було проблем ніяких

Немножко оффтопик. Но я ничего из вышеперечисленного не делал сам, а брал профессионалов. Потому что я профессионал совершенно в другом - я смогу начертить чертежи всего этого. Но я умею контроллировать. И если профессионал сделает лажу, то я это увижу, пойму, и будут переделывать за свой счет.

Я только про то, что ВЫ - МОЛОДЕЦ! И вы можете сделать Теслу лучше криворуких сервисменов, но не рекомендуйте это делать другим. Там все-таки высоковольтное оборудование и горючая батарея. Наслушаются таких советов, а потом по инету гуляют страшные фотки! Вот прямо сейчас в группе на Фейсбуке "самоделкин" ковыряет мотор Теслы, и задаёт тупые вопросы, как провода вытягивать, чтобы разобрать, а на советы дать поработать тем, кто умеет - фыркает! Представьте, что он там в результате натворит!

Поделиться сообщением

Я в своїх постах я не слова не писав про самостійний ремонт акумуляторів, моторів, компресорів чи іншого високоточного обладнання. Цим дійсно мають займатись вузькопрофільні спеціалісти, тут питань немає. Але авто в яких є пошкодження таких частин я навіть не розглядаю до покупки. Але зняти/поставити 95% обладнання на Теслі легко можна самому. Я абсолютно згоден з твердженнями що кожну роботу має робити спеціаліст відповідного профілю, але в нашій країні (а можливо і в інших) це просто нереально, з наступних причин:

- обман (вам будуть нав'язувати послуги які не потрібно робити або поміняють запчастини які не потрібно було міняти, або поставлять Китай по ціні оригіналу);

- халтура (щось забудуть прикрутить, десь зламають пластик, десь зірвуть різьбу, десь оближуть грані на болтах, десь недофарбують і т.п.);

- необізнаність (на будь-якому СТО є працівники (стажери наприклад) які тільки навчаються і 100% коли такий працівник буде робити Вам якісь роботи (банально знімати пластик/захист і т.п. - то в кращому випадку поламає кліпси за які Вам же і доведеться платити, або Вам просто про це ніхто не скаже. А можуть поламати пластик, зламати роз'єм, недовставити роз'єм, закрутити елемент ходової болтом з міцністю 5,8 замість 10,9 і т.п.).

- дороговизна (якісна робота не може коштувати дешево, хоча це не виключає можливість обману/халтури/необізнаності зі сторони сервісменів. Якщо в двох словах то якщо Ви захочете, щоб Вам якісно зробили авто на СТО якому Ви довіряєте то в результаті таке авто не може коштувати дешевше ринку і цим просто не вигідно займатись).

Поделиться сообщением

10 часов назад, didmoroz сказал:

Якщо в двох словах то якщо Ви захочете, щоб Вам якісно зробили авто на СТО якому Ви довіряєте то в результаті таке авто не може коштувати дешевше ринку і цим просто не вигідно займатись).

Истину глаголите! Но вывод из этого каждый делает сам. Мой вывод - не гоняйтесь за дешевизной. Дешевый сыр только в мышеловке. И если я буду сам делать машину, то да, я буду знать все нюансы, но потеряю кучу времени. А значит, я не заработал в это время тех денег, которые мог бы. А час моего времени стоит дороже часа сервисмена. Не буду уточнять во сколько раз, чтобы никого не обидеть. А вопрос наё... и качества работы - вот за этим я слежу.

Поделиться сообщением

06.01.2025 в 09:58, didmoroz сказал:

з наступних причин:

Такие причины можно расписывать абсолютно по любому поводу. Не только по ремонту авто (или Теслы персонально).

06.01.2025 в 09:58, didmoroz сказал:

Я абсолютно згоден з твердженнями що кожну роботу має робити спеціаліст відповідного профілю

Поэтому, IMHO, лучше потратить время на поиск специалиста, которого можно проверить и будешь доверять.

Тем более, когда упретесь в работы, которые не сможете сделать сами, перечисленные вами причины никуда не денутся.

• Like 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

• Создать...