Evgeniy 18 Posted September 30 Интересные модели от ZEEKR уже у нас в Украине - а темы в форуме нет по ним. Никто не знает или никому не интересно?? Есть мысли поменять свою TMX на 001 и так 5 лет покатался Share this post Link to post Share on other sites
melvladimir 13 Posted September 30 Певно, треба було в розділ "китайські теслазамінники". Я дивився на нього, але він для мене був оверпрайс. Вживані може й є, але то тягнути з Китаю, чекати, хоча бюджет все одно вище буде ніж у M3, а знаючи китайців і їх казочки, то довіри до їх характеристик небагато. До того ж, тесла має гарантію, може бути застрахована повністю, а китайців страхують погано, тариф точно буде вищий. Почекаємо пару років, щоб вже була якась статистика експлуатації, більше інфи і тому подібне, бо ризикнути на мінімум 50к USD - зараз не та ситуація, що можна отак розкидатися грошима. Share this post Link to post Share on other sites
Evgeniy 18 Posted October 4 По Ютубу уже много отзывов владения по году и больше - так что информации уже много. Характеристики классные. Смотрел вживую - собрано все супер. Не Тесла. Зазоры, шумка, резинки, сборка внутри снаружи - все на зачетном уровне. Дают такие цены: Під замовлення Zeekr001: 2wd (We),100 kwt battery -- $40760 4wd (We),86 kwt battery - $40760 2wd (We) ,140kwt battery - $59109 - 1030 км Zeekr001 4wd (Me) - $47444 Zeekr001 4wd (You) - $52136 - 644 км, 3.8 сек Share this post Link to post Share on other sites
Requin 289 Posted October 4 59 минут назад, Evgeniy сказал: Характеристики классные. Смотрел вживую - собрано все супер. Не Тесла. Зазоры, шумка, резинки, сборка внутри снаружи - все на зачетном уровне. Красота наружная это конечно хорошо) Но вопрос еще, что потом? Батарея и ее деградация, моторы и ходовая, наличие сервиса и запчастей? Share this post Link to post Share on other sites
Evgeniy 18 Posted October 4 Абсолютно все то же самое что и с Теслой было. Share this post Link to post Share on other sites
andrrdn 26 Posted October 4 Більше цікаво що там із додатком, тому що, як на мене, купувати авто без додатку в 2023 - це як носити із собою всі платіжні картки замість Google/ApplePay. Хоча я тут пройшовся по автосалонам у пошуках ДВС/гібрид альтернативи М3 в цій же ціновій категорії (які ж теоретично мали бути кращими, так як немає "дорогої" батареї і нижча маржинальність авто) і якось засмутився. Ладно у 2012 важко було зробити безключевий доступ (той що без ключа в принципі, а не з ключем в кармані), але зараз важко уявляю що потрібно зробити ключі для кожного водія і не забувати їх носити з собою. 1 Share this post Link to post Share on other sites
melvladimir 13 Posted October 4 13 часов назад, Evgeniy сказал: Смотрел вживую - собрано все супер. Не Тесла. в мене європейка з Шанхаю - зібрано все гарно. Рік - то малувато. Тесла М3 вже скільки? І досі те се питання викликає, хоча в цілому експлуатація вже відома. Ну і ніхто не працює у збиток, тобто "4wd (We),86 kwt battery - $40760" - це дешевше Тесли М3 звідти ж. Одразу питання - на чому зекономили? Тесла М3 збалансована у всьому, Zeekr її прямий конкурент (трохи вищий, але загалом дуже схожий). Цікаво що в нього по безпеці, бо це для мене було важливо, тому обирав між Polestar 2 і TM3. Коротше, виглядає гарно, але є відчуття як в приказці: "гладко стелят, да жестко спать". Share this post Link to post Share on other sites