melvladimir 18 Опубликовано: 1 августа 2023 Пошукав, теми не знайшов, створюю) Оригінальні килими - дуже гарні, але в мене дорога до авто частково грунтова і після дощу тягну купу бруду. Взимку очікую ще більше, набагато більше. Так от, є думка придбати на зимовий період килими EVA 3D. Дивився інші резинові - стояти в калюжі так собі. Одразу скажу, що в мене досвід як з просто резиновими, так і з комбінованими, коли в резинові ворсові вставки. Але взимку я завжди був з резиновими. В кого який досвід? Фото EVA 3D (задній саме роздільний, щоб зручно виймати було) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
vladstav 564 Опубликовано: 2 августа 2023 На килимки EVA зазвичай наче хороші відгуки, навряд ви пошкодуєте про їх покупку. Але ми в ТСК звикли до Weathertech, купуємо в імпортера і маємо купу гарних відгуків від клієнтів. Саме тому щодо EVA особистого досвіду нема, підказати не зможу. Чекаємо на відгуки інших активних учасників форуму, в кого такі є Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
alleks67 31 Опубликовано: 2 августа 2023 Користуюся EVA вже 3 роки. Мені подобаються. Добре утримують воду і бруд. Правда задній суцільний, дійсно трохи виймати незручно особливо коли знизу липучки. Зараз ще на Рено Кенго такі поставив. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
HoW1n 2 Опубликовано: 10 августа 2023 Я користувався 2 роки Eva килимками, то ДУЖЕ задоволений їми. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
melvladimir 18 Опубликовано: 11 августа 2023 Якщо такі гарні відгуки вже є, то тоді вирішено. Візьму комплект на зиму. Певно з жовтня поставлю, подивлюся ще по погоді. Також спробую дізнатися за "клубну знижку") 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах