Перейти к публикации

HoW1n

Пользователи
  • Публикации

    25
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    1

Последний раз HoW1n выиграл 11 августа 2023

Публикации HoW1n были самыми популярными!

Репутация

2 Нейтральная

Посетители профиля

218 просмотров профиля
  1. У вас модел 3? Давно його використовуете?
  2. Доброго дня, нажаль орІг зараз не купити AtlasBX 85B24LS 12v 45Ah 390A Хто має досвід в "альтервнативах"? І може щось порадити. Кажуть Exide Excell 12В 45Аг 390А норм ще
  3. HoW1n

    Килими на зимовий період

    Я користувався 2 роки Eva килимками, то ДУЖЕ задоволений їми.
  4. HoW1n

    Бризговики (mud guard)

    Вау, виглядають дуже і дуже непогано, я ось такі маю, коли поставлю + нее забуду то скину)
  5. Доброго дня, так потрібно
  6. HoW1n

    Бризговики (mud guard)

    Вони вже в мене, машина пливе) на вид наче окей все, а далі буде видно)
  7. HoW1n

    Ретрофит М3

    Я бачив що цей перехідник на ССS2 використувували на суперчарджерах. Хотів би діхнатись що ви думаєте? І на скільки це безпаечно? Тому що ціна цього перехідника $500 десь. І на останок....Я не знаю чули чи ні про СТО біля Львову (Чишки) яке робить з Амереканки // Европейку за адекватні гроші. (Яке я зрозумів цитата "змінюють порт але не втручаючиь в батарею") Львівске СТО $1300-1500 десь Чому не всі СТО це роблять? Чи це якийсь колхоз? І в чому різниця від европи? Там допустимо перехідник $500 і Львівске СТО $1300-1500 десь (заміна порту без чарджеру). Але це краще ніж оригенальний за $2.5k +-. Бо якщо різниця від Оріг та Чишки в 1 фаза чи 3, то це ж не те що прям маст хев а ціна майже в 2 рази меньше.
  8. HoW1n

    Ретрофит М3

    Дякую за відповідь) А де ви купиували свій? чи де можна // знаєте купити якісний перехідник? Читав тут в темах вспливав сайт - chargeu
  9. HoW1n

    Бризговики (mud guard)

    Вечер добрий панове, Купив собі з аліку, коли поставлю дам знати + фідбек.
  10. HoW1n

    Ретрофит М3

    Хммм, тобто різниця між ССS1 та CCS2 це: - ССS1 та ССS2 по конструкції різні. ССS1 - Америка ССS2 - Європа. - В Європі немає станцій для ССS1, лише для ССS2. - В Україні потрібно шукати станції які підлаштовані (мають розьем) під ССS1 Я правий? І питання... Якщо ССS2 це Китай, чи Елмобовский краще ніж китайский?
  11. HoW1n

    Ретрофит М3

    А чим він краще від тих що тесла продає?
  12. HoW1n

    CCS1 and CCS2 ???

    Вечер добрый Knez, Вы правы 3йка, то есть разница в том что с CCS1 я не смогу в Европе пользоваться ибо они такой разьём не используют, верно? на счёт " Как я понимаю, у вас М3, американка. Тут есть возможность сразу поставить порт с разъемом CCS2, и не заморачиваться с переходниками, которые - лишнее звено цепи, а значит снижают безопасность. " но тут ещё дело в цене Порт стоит $2,2k-2,5k а переходник вроде $500., то есть разница очень большая. Или я ошибаюсь в ценах?
  13. HoW1n

    CCS1 and CCS2 ???

    Вечер добрий вельмишановне панство, Потрібна допомога, бо голова вже не варить, намагався знайти в інтернеті но не вийшло. Як я розумію є ССS1 та CCS2, але в чому різниця? Як я зрозумів той і той дасть можливість заряджатись на швидкісних зарядках. Єдине що знайшов це: Typo 1 + CCS → CCS1 Typo 2 + CCS → CC2 Але щось не дуже мені це допомогає зрозуміти. На офіційному сайті він виглядає так ( фото нижче), але який потрібний саме нам в Україні? В мене 21 року тесла рестаіл, і який мені перехідник потрібний, щоб заряджатись в Україні та Європі на швидкісних зарядках? P.S. а на суперчарджерах я можу заряджатись?
  14. Це те що було потрібно, дякую)
×
×
  • Создать...