Перейти к публикации

HoW1n

Пользователи
  • Публикации

    25
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    1

Все публикации пользователя HoW1n

  1. У вас модел 3? Давно його використовуете?
  2. Доброго дня, нажаль орІг зараз не купити AtlasBX 85B24LS 12v 45Ah 390A Хто має досвід в "альтервнативах"? І може щось порадити. Кажуть Exide Excell 12В 45Аг 390А норм ще
  3. HoW1n

    Килими на зимовий період

    Я користувався 2 роки Eva килимками, то ДУЖЕ задоволений їми.
  4. HoW1n

    Бризговики (mud guard)

    Вау, виглядають дуже і дуже непогано, я ось такі маю, коли поставлю + нее забуду то скину)
  5. Доброго дня, так потрібно
  6. HoW1n

    Бризговики (mud guard)

    Вони вже в мене, машина пливе) на вид наче окей все, а далі буде видно)
  7. HoW1n

    Ретрофит М3

    Я бачив що цей перехідник на ССS2 використувували на суперчарджерах. Хотів би діхнатись що ви думаєте? І на скільки це безпаечно? Тому що ціна цього перехідника $500 десь. І на останок....Я не знаю чули чи ні про СТО біля Львову (Чишки) яке робить з Амереканки // Европейку за адекватні гроші. (Яке я зрозумів цитата "змінюють порт але не втручаючиь в батарею") Львівске СТО $1300-1500 десь Чому не всі СТО це роблять? Чи це якийсь колхоз? І в чому різниця від европи? Там допустимо перехідник $500 і Львівске СТО $1300-1500 десь (заміна порту без чарджеру). Але це краще ніж оригенальний за $2.5k +-. Бо якщо різниця від Оріг та Чишки в 1 фаза чи 3, то це ж не те що прям маст хев а ціна майже в 2 рази меньше.
  8. HoW1n

    Ретрофит М3

    Дякую за відповідь) А де ви купиували свій? чи де можна // знаєте купити якісний перехідник? Читав тут в темах вспливав сайт - chargeu
  9. HoW1n

    Бризговики (mud guard)

    Вечер добрий панове, Купив собі з аліку, коли поставлю дам знати + фідбек.
  10. HoW1n

    Ретрофит М3

    Хммм, тобто різниця між ССS1 та CCS2 це: - ССS1 та ССS2 по конструкції різні. ССS1 - Америка ССS2 - Європа. - В Європі немає станцій для ССS1, лише для ССS2. - В Україні потрібно шукати станції які підлаштовані (мають розьем) під ССS1 Я правий? І питання... Якщо ССS2 це Китай, чи Елмобовский краще ніж китайский?
  11. HoW1n

    Ретрофит М3

    А чим він краще від тих що тесла продає?
  12. HoW1n

    CCS1 and CCS2 ???

    Вечер добрый Knez, Вы правы 3йка, то есть разница в том что с CCS1 я не смогу в Европе пользоваться ибо они такой разьём не используют, верно? на счёт " Как я понимаю, у вас М3, американка. Тут есть возможность сразу поставить порт с разъемом CCS2, и не заморачиваться с переходниками, которые - лишнее звено цепи, а значит снижают безопасность. " но тут ещё дело в цене Порт стоит $2,2k-2,5k а переходник вроде $500., то есть разница очень большая. Или я ошибаюсь в ценах?
  13. HoW1n

    CCS1 and CCS2 ???

    Вечер добрий вельмишановне панство, Потрібна допомога, бо голова вже не варить, намагався знайти в інтернеті но не вийшло. Як я розумію є ССS1 та CCS2, але в чому різниця? Як я зрозумів той і той дасть можливість заряджатись на швидкісних зарядках. Єдине що знайшов це: Typo 1 + CCS → CCS1 Typo 2 + CCS → CC2 Але щось не дуже мені це допомогає зрозуміти. На офіційному сайті він виглядає так ( фото нижче), але який потрібний саме нам в Україні? В мене 21 року тесла рестаіл, і який мені перехідник потрібний, щоб заряджатись в Україні та Європі на швидкісних зарядках? P.S. а на суперчарджерах я можу заряджатись?
  14. Це те що було потрібно, дякую)
  15. Дуже дякую за вІдповідь вам) Трішечки ще потрібна ваша допомога: → Що таке "АС"? → Чи я сможу з CCS2 (1 одна фазна) заряжатися на супер чарджарах? Я буду отримувати такуж саму швидкість заряджання як і Європейскі тасли? → Яка швидкість зарядки будить при заряджанній від звичайної станції в Києві? я бачу що зараз в місті багато 80-120 kWh станцій.
  16. HoW1n

    Калькулятор на Tesla из США

    Бачу що давно ніхто не писав на цю тему, та і посилання вже дуже "стареньке" бо показує авто 2020 року тільки. Взагалі зараз бага-то хто замовляє теслу? Ціни ж впали
  17. Сорі, ще трішечки не розумію як все працює тому можу не правильно писати. Так ось, "в чому різниця тоді, між коли перепрошивають америку під Європу чи коли ставлять повністю Європейский порт?" Те що мені відомо, що чиста Європа вартує дорожче, і як я зрозмців, від звичайної розетки я буду швидше заряджатися, тому хочу зрозуміти чи варто переплачувати. Хз потрібна ця інфа чи ні, але напишу → я буду в 99% заряджатися настанціях, а не в дома, і коли ми переможимо також буду їздити до Європи тому суперчарджери буду використовувати.
  18. Доброго дня Доброго дня, а хто знає яка ціна на СС2 1 фазний та 3ох фазний? і на скільки я знаю 3ох фазний це повністью Європейский, але яка в них різниця?
  19. Доброго дня, Потрібна допомога експертів: Telsa 3 LR 75kWh VS Tesla 3 SRP (21 рік) 54kWh Як дізнатися дальність ходу в зимку і в літку? В зимку ось як я зрозумів... поправте мене якщо я не правий, якщо брати те що в рестайлах є тепловий насос і розхід kWh зимою буде такий (дистанція 100 км, температура десь -5 чи -10 не памятаю, сслка ось → ) Telsa 3 LR 75kWh /22 = 340км VS Tesla 3 SRP (21 рік) 54kWh / 18= 284 км Я правильно порахував? А в літку при температурі 27-30С який буде розхід на 100 км? Дякую!
  20. HoW1n

    SR vs MR vs LR .... battery life model 3 (2021)

    Супер, це те що я шукав! А ви зможете мені підсказати де можна подивитись на які моделі ставили які батареї? Це від країни чи року випуску залежить? Дякую вам!
  21. Доброго дня, побачив на ютубі цікаву інфу і потрібна консультація що до цього питання. Знаю що батареї в LR літій іонні в них швидша деградація і рекомендують заряджати до 80%. А які батарейки в SR / MR ? не можу знайти.... Чому запитую бо в відео було сказано що в дядьки" SR та він може заряджати до 100% і розряжати до 0% і не буде така деградація як в LR літій іонні", тобто якщо це правда то його 100% заряду буде як 80% лонг рендж, то навіщо переплачувати? ( В того чоловіка model 3 купив новий в кінці вересня 2021 року) і в того чоловіка за 51 тисяч КМ пробігу деградація була лише 1%. Це правда? Ось ссилка на відео →
×
×
  • Создать...