Перейти к публикации

AndriiT

Пользователи
  • Публикации

    12
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя AndriiT

  1. Це нормально якщо css адаптер гріється на 100А? Після зарядки можна доторкнутися до металевих контактів, але відчувається, що вони нагріваються.
  2. AndriiT

    Uneven tire wear - Rear tire depth too low

    Так і зробив. Зникла
  3. З'явилось деякий час назад. Після оновлення прошивки зникло. Тепер з'явилось знову. Візуально колеса норм, до мітки ще далеко. Що можна зробити? Дратує.
  4. Там і дивився, їх начебто достатньо. Але хотів запитати у тих, хто їздив та користувався.
  5. Ще питання: Chademo у Европі зовсім незручне? Яка середня ціна на адаптер USA? На олх для EU по $300, для USA по $1000. Це норм різниця?
  6. Табто щоб мати можливість заряджатися через css combo 2 мені потрібен адаптер + заміна чи перепайка блока порта зарядки. Вірно?
  7. Якщо придбати такий адаптер, то він будет працювати без заміни блока управління? І яка буде максимальна потужність зарядки? Чи з блоком USA CSS2 ніяк не працюватиме? UPD. Знайшов інфу, що якщо авто виготовлене після 09.20 - то заміна блока не потрібна. Де знайти дату виробництва?
  8. Тобто мені треба CSS COMB2 для ЄС та Chademo для нашіх станцій? Який порядок цін на цю прецедуру? Міняється лиш порт зарядки та прошивка? Дякую!
  9. Місяць тому заповнив форму. І нічого, тиша. Сьогодні написав на AccountSupportEMEA@tesla.com - одразу відповідь Thank you for contacting Tesla. This mailbox is no longer being monitored. Більше ніяких контактів на сайті немає, тільки телефонувати у саппорт різних країн.
  10. Всім привіт. Є американська М3 20-го року. Хочу придбати адаптер для +- швидкої зарядки у нас та в ЄС. Я так розумію, що у нас найпоширеніший chademo та css combo 2. А що в ЄС? Десь читав, что там також css combo 2. Ну і друге питання, який саме адаптер краще купити? Вибір великий, ціни також дуже різні. На що звернути увагу при виборі? Може є якісь перевірені часом моделі, оптимальні за ціною / якістью?
×
×
  • Создать...