vladstav 564 Опубликовано: 23 января 2021 Полстар машина родом из Китая и Шведскими корнями, что уже само по себе интересно. Это уже точно не Вольво и далеко впереди большинства китайцев. Взрослая удобная машина на каждый день. Но стоит ли она на 20% дороже чем Тесла? И какими преимуществами будет завоёвывать рынок? https://youtu.be/RW5goIeO4Bs Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
melvladimir 18 Опубликовано: 3 июля 2023 Розглядав Polestar 2 Performance і навіть збирався брати: 2021 рік з мінімальним пробігом ~41k$. Але в результаті взяв Tesla M3 LR і дуже радий, що майже в останній момент перевів погляд на M3. Мінуси Polestar: Основний для мене: з Polestar ніяк не вижати 550км, та навіть 500км буде складно, а Тесла LR 550км бере без проблем, а якщо не поспішати, то і 600+ візьме. В середньому він споживає на 15-25% більше електроенергії, ніж Tesla M3. Китайські порти (була в продажу EU версія з Норвегії, але монопривід. Навіть AWD не було, не те що Preformance). Комфорт задніх пасажирів гірше ніж в M3 Довжина багажника з розкладеними сидіннями менше на ~10см ніж в M3 (170см vs 180см) Відсутність гарантії і офіційного сервісу (були заяви, що оф сервіс не буде обслуговувати сірих китайців). Правда оф. сервіс Тесли в Україні вангую не скоро з'явиться. З плюсів: Камера 360 Андроїд авто Трохи швидший розгін Працююча навігація Асистент паркування Відкриття багажника помахом ноги Клірінс 18см Все інше +/- однакове. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Requin 806 Опубликовано: 3 июля 2023 1 час назад, melvladimir сказал: Андроїд авто Лично я бы это к плюсам не относил))) IMHO Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
melvladimir 18 Опубликовано: 4 июля 2023 9 часов назад, Requin сказал: Лично я бы это к плюсам не относил))) IMHO Це особистий біль відсутності офіційної навігації в Теслі) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах