melvladimir 18 Опубликовано: 6 июля 2023 Пройшовся пошуком - окремої теми нема, є декілька повідомлень, а штука, судячи з піску на порогах, потрібна. Власне питання: хто які бризговики використовує та/або може порадити? Бачив варіантів багато, напевно десяток+, від дешевих китайських з Алі, до "брендових" дорожчих оригінальних "ралійних лопухів", на форумі навіть надруковані на 3D принтері бачив (без відгуків), але то все інші регіони, а мене цікавить експлуатація в Україні. Навіщо? Бо бачу як порог увесь в грязюці, навіть на двері долітає. На минулій автівці ставив прості універсальні з м'якої резини бризговики і результат мені подобався. Конструкційно сподобалися такі, бо як раз закривають місце найбільшого впливу (а взагалі на Prom та Olx варіантів багато): 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Zed 558 Опубликовано: 7 июля 2023 Мав такі. не сподобалось. Ставив тільки передні, є н'юанси - нижнє кріплення на рокер має на увазі зрізання заглушки рокера, що якось тупо, враховуючи вартість рокерів. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
melvladimir 18 Опубликовано: 7 июля 2023 7 минут назад, Zed сказал: нижнє кріплення на рокер має на увазі зрізання заглушки рокера Ого, дякую! Зверну на це увагу, бо нічого зрізати я не хочу. Якісь все ж поставили, чи відмовились взагалі? Знайшов магазин, де є три варіанти - поїду на вихідних подивлюсь. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Zed 558 Опубликовано: 7 июля 2023 Трапилась війна, дружина потрапила в аварію при евакуації, то ж бризковиків знов немає. Буду вдячний за обзор того що є в наявності, бо осінь не за горами... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
HoW1n 2 Опубликовано: 7 июля 2023 Вечер добрий панове, Купив собі з аліку, коли поставлю дам знати + фідбек. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
melvladimir 18 Опубликовано: 8 июля 2023 07.07.2023 в 11:20, melvladimir сказал: Знайшов магазин, де є три варіанти - поїду на вихідних подивлюсь. не вийшло, вони під замовлення лише везуть звідкись. Ще пошукаю. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
melvladimir 18 Опубликовано: 9 июля 2023 07.07.2023 в 19:10, HoW1n сказал: Купив собі з аліку, коли поставлю дам знати + фідбек. Вони ще їдуть чи вже є? Подивився варіанти на Ali - щось вони всі не дуже... Оці сподобалися, але трохи ціна як для їх конструкції високувата (28$): https://www.aliexpress.com/item/1005004848604463.html Сьогодні зняв мірки, подивлюсь ще й "універсальні" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
HoW1n 2 Опубликовано: 11 июля 2023 Вони вже в мене, машина пливе) на вид наче окей все, а далі буде видно) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
melvladimir 18 Опубликовано: 12 июля 2023 теж взяв на Алі) Ось такі: https://www.aliexpress.com/item/1005005363194351.html якщо що - перероблю, головне щоб по кріпленню підійшли Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
melvladimir 18 Опубликовано: 28 июля 2023 Приїхали. Трохи менші по ширині, ніж я очікував/сподівався. Якість дуже гарна, пружність досить висока, нагадує поліуретан. Чорний колір якісний. Встановлення зайняло 15 хвилин, отвори і профілювання виконане чітко в розмір. В комплекті йдуть пластикові кліпси, на одну більше. Виглядає, як на мене, непомітно, а якщо роздивився, то класно) Як зазначив вище - передній хотілося б трошки ширше, щоб прям по лінії зовнішнього краю колеса. Але тоді вони б були не такі елегантні. Спробую, може пізніше додам ширини поліуретаном. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
wasserboxer 5 Опубликовано: 31 июля 2023 06.07.2023 в 23:05, melvladimir сказал: Власне питання: хто які бризговики використовує та/або може порадити? Бачив варіантів багато, напевно десяток+, від дешевих китайських з Алі, до "брендових" дорожчих оригінальних "ралійних лопухів", на форумі навіть надруковані на 3D принтері бачив (без відгуків), але то все інші регіони, а мене цікавить експлуатація в Україні. Я колись собі подйбні придбав. Здається на ebay'ї купив. Якщо не помиляюсь, US$16 віддав за набір з 4. Нічого різати не потрібно було, але тільки знайшов довгі гвинти замість штатних заглушок. Те, що дає тесла - вони тільки для переду, потребують щось відрізати, нічого не захищають, але довгі та смикають за поверхню. Зробелні - там же, на аліекспресі. Працює чи ні - важко сказати, але я там сіль вимиваю як можу, а позаду вони там самі зверху застібуються, можна відтягнути й води струмом налити. Взимку та після - я свої машини мию від солі, як тільки є нагода. З повагою, Wasserboxer Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
HoW1n 2 Опубликовано: 3 августа 2023 28.07.2023 в 23:34, melvladimir сказал: Виглядає, як на мене, непомітно, а якщо роздивився, то класно) Як зазначив вище - передній хотілося б трошки ширше, щоб прям по лінії зовнішнього краю колеса. Але тоді вони б були не такі елегантні. Спробую, може пізніше додам ширини поліуретаном. Вау, виглядають дуже і дуже непогано, я ось такі маю, коли поставлю + нее забуду то скину) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
melvladimir 18 Опубликовано: 3 августа 2023 3 часа назад, HoW1n сказал: Вау, виглядають дуже і дуже непогано Так. Дуже непомітні і виглядають прям якісно. 3 часа назад, HoW1n сказал: я ось такі маю Ага, бачив такі. Цікаво який від них буде ефект, вони прям назовні виходять, але менші донизу. Мої затримують частину бруду, на фото видно. Все ж малувато виступають назовні, але взимку мають захищати від замерзання на порогах великих брил Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
tsar1965 1 Опубликовано: 17 сентября 2023 Вот есть еще такие… Только что нашли этот потрясающий товар на AliExpress. Взгляните! грн.496.15 -48% | Брызговики из углеродного волокна Tesla Model 3, черные матовые, 2022 https://a.aliexpress.com/_EQ7kgWx И еще вариант. https://a.aliexpress.com/_EjQBhnh И такие… https://a.aliexpress.com/_Ey0VCHh Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
melvladimir 18 Опубликовано: 18 сентября 2023 18 часов назад, tsar1965 сказал: Вот есть еще такие… Це однотипові, фарбовані і не фарбовані. Такі у HoW1n (фото трохи вище), почекаємо відгуків від нього Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
tsar1965 1 Опубликовано: 20 сентября 2023 18.09.2023 в 11:31, melvladimir сказал: Це однотипові, фарбовані і не фарбовані. Такі у HoW1n (фото трохи вище), почекаємо відгуків від нього Заказал сегодня себе такие... Цена вопроса 411грн. https://www.aliexpress.com/item/1005005975911452.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.3de718024Sjm2m 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах