Перейти к публикации
vldmrp

Що не буде процювати в норвезькій LR або SR+ в Україні

Рекомендованные сообщения

Є намір взяти норвезьку Теслу 2019-2020 років. LR або SR+

Що не буде працювати в Україні?

1. Зовсім і ніколи

2. Можно активувати легально (що і скільки буде коштувати)

3. Можно активувати кряками і іншим (що і скільки може коштувати) 

 

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

У европейской Теслы в Украине не будет работать навигация. Так как Украина есть только в картах 2019 года, и понижать карты, с большой вероятностью приведет к прекращению обновлений.

Вам нужно будет ставить украинскую СИМку, чтобы был в машине интернет.

По автопилоту, зависит от того, какая будет лицензия. По Украине нету навигации на автопилоте (NoA), кроме нескольких тестовых километров.

Но в целом, вопросы не совсем корректны. Особенно первый. У Теслы политика меняется непредсказуемо. И то, что работало год назад, в этом может не работать и наоборот. Например, раньше установить карты с Украиной можно было легко, и никаких обновы из-за этого не слетали. А теперь - это геморрой.

  • Like 3
  • Sad 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Коли дивився європейок в Україні, то автопілоти там були і є підозра, що вони активовані "обхідними" шляхами, хоча всі казали, що "автівка оновлюється". Але в мене справжня європейка з Люксембургу і навігації, як віще написали, нема. А оновлення.

  1. Автопілот є, але це більше "утримання" в полосі, бо він їде лише прямо із-за відсутності навігації (але все одно зручно, можно їсти за кермом 😄). Витратити 200$ на підписку на місяць на повний автопілот і перевірити чи щось зміниться - якось не хочеться (хоча може буде доступ до підтрімки і можна буде їх позадовбувати "поверніть мапу країни!").
  2. Сімку поставили Kyivstar ще до мене і при цьому не додали її в кабінет - не робіть так. Коли визначитеся з оператором - максимально задовбайте його щоб всюди сімку додати/активувати/прописати/прибити гвоздями і ви могли повністю нею керувати до того, як її фізично воткнуть в автівку, бо багато речей вимагають "відправте USSD код", "зараз прийде вам смс" і тому подібна фігня, що не можливо.
    З плюсів: підтримка режимів 4G/3G (до речі, якщо дзвонити на картку, то вона перемикається в цей момент на 3G).
  3. Легально і легко - активувати преміум підписку (10$/міс), хоча преміумом я б це не назвав, це скоріше знати банальні обмеження, серед яких є важливе: робота браузера від 4G! Бо так можна користуватися навігацією на авто завдяки aBetterRoutePlanning (ABRP), який на відміну від Google Maps таки веде по маршруту. Все інше з преміуму - фігня, типу супутнікових знімків мапи, або трафіку, бо навігації все одно нема)
  4. Кряки та інше - це коли гарантії на авто нема/вона не треба, бачив, що активують той же повний автопілот + мапа України. Може і boost можуть (який офіційно за 2000$ покращує розгін до сотні Dual Motor версій на 0,5с). Які там наслідки - не знаю, одразу відмовився грати в цю гру, може колись передумаю)
  • Like 2

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

×
×
  • Создать...