Перейти к публикации

vldmrp

Пользователи
  • Публикации

    3
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нейтральная

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Дивлюся на оголошення автівок 2019-2020 рік в Норвегії з метою придбання. І майже через одно оголощшення якісь додаткові описи-зауваження стосоіно ЛФП. То щось відновлено, то є подряпини і цяточки, тому ціна знижена. Якщо подивитись на фото машин з аукціону, то крупний план теж показує продряпини в районі арок. І іноді і на інших частинах При цьому машини не аварійні. А що з ЛФП не так? Це якість трійок? Це якість якогось періода чи якись модельних років? Або якіхось моделей? Що скажете власники?
  2. Читаю описи на сайтах продажу і не можу до кінця зібрати пазл. Може власники або ділери лінуються все описувати? Питання про комуцнікації SR+, LR з 2019. 1. Модем (LTE, 4G)? В усіх автівках, чи це опція. 2. На фото LCD панелі авто іноді показують інфо про автівку. Там є рядок Wi-Fi MAC Address. В автівках є WI-Fi? В усіх, чи це опція? 3. Bluetooth. Ті ж самі питання. Мова про європейські авіто
  3. Є намір взяти норвезьку Теслу 2019-2020 років. LR або SR+ Що не буде працювати в Україні? 1. Зовсім і ніколи 2. Можно активувати легально (що і скільки буде коштувати) 3. Можно активувати кряками і іншим (що і скільки може коштувати)
×
×
  • Создать...