splendid 0 Опубликовано: 24 января 2023 Здравстуйте, в машине пишет что нужно добавить способ оплаты 1 visa mastercard все пробовали , добавлял через приложение ios Tesla и через desktop тоже . карты успешно добавляются 2 был в оф сервисе в Бухаресте сказали писать с support. но ни где не могу найти такой раздел сказали переустановить приложение и не помогло , но за сервис оплатили через приложение и все прошло хорошо уже не знаю что и делать, машина европейка и на гарантий еще у кого-то есть идей ? спасибо за ранее Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Funt 52 Опубликовано: 26 февраля 2023 Після того як додали карту до екаунту, спробуйте зайти в додатку у профіль (іконка в правому верхньому куті), далі Account, далі Charging і можливо у вас там є неоплачена сесія зарядки. Натисніть на неї і виберіть для оплати додану картку. Після успішної оплати повідомлення повинно зникнути, а додана картка автоматично використовуватиметься для оплати наступних сесій. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Yuriyxto 5 Опубликовано: 28 мая 2023 On 2/26/2023 at 8:14 PM, Funt said: Після того як додали карту до екаунту, спробуйте зайти в додатку у профіль (іконка в правому верхньому куті), далі Account, далі Charging і можливо у вас там є неоплачена сесія зарядки. Натисніть на неї і виберіть для оплати додану картку. Після успішної оплати повідомлення повинно зникнути, а додана картка автоматично використовуватиметься для оплати наступних сесій. В мене така сама проблема. Всі сесії оплачені, а додати нову картку не виходить для суперчаржера. Пробував багато різних карток. В гаманець без проблем додається. Може є якесь вирішення проблеми? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Yuriyxto 5 Опубликовано: 28 мая 2023 20 minutes ago, Yuriyxto said: В мене така сама проблема. Всі сесії оплачені, а додати нову картку не виходить для суперчаржера. Пробував багато різних карток. В гаманець без проблем додається. Може є якесь вирішення проблеми? Все получилось, добавив не в додатку, а в браузері. Дякую! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Zerkalo 2 Опубликовано: 22 февраля 2024 Намагаюсь для оплати суперчардж додати карти через сайт і додаток - взагалі ніяк не приймає, постійно помилки. Пробував українську, европейську, американську, через різні країни VPN - нічого не допомагає? Може хтось підкаже в чому там нюанси? Дякую! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Yuriyxto 5 Опубликовано: 23 апреля 2024 22.02.2024 в 07:01, Zerkalo сказал: Намагаюсь для оплати суперчардж додати карти через сайт і додаток - взагалі ніяк не приймає, постійно помилки. Пробував українську, европейську, американську, через різні країни VPN - нічого не допомагає? Може хтось підкаже в чому там нюанси? Дякую! Вдалося вирішити проблему? Бо в мене зараз так само, пробув різні карти, в додатку і в браузері, різні впн і нічого не допомагає ??♂️ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RomanY 0 Опубликовано: В понедельник в 11:23 23.04.2024 в 17:07, Yuriyxto сказал: Вдалося вирішити проблему? Бо в мене зараз так само, пробув різні карти, в додатку і в браузері, різні впн і нічого не допомагає ??♂️ Добрий день.Як вирішили проблему? 22.02.2024 в 07:01, Zerkalo сказал: Намагаюсь для оплати суперчардж додати карти через сайт і додаток - взагалі ніяк не приймає, постійно помилки. Пробував українську, европейську, американську, через різні країни VPN - нічого не допомагає? Може хтось підкаже в чому там нюанси? Дякую! Добрий день.як вирішили проблему? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Zerkalo 2 Опубликовано: В понедельник в 11:27 да, вже не пам‘ятаю деталі, але наче на новому аккаунті з американською адресою вдалось під‘єднати карту. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RomanY 0 Опубликовано: В понедельник в 11:31 22.02.2024 в 07:01, Zerkalo сказал: Намагаюсь для оплати суперчардж додати карти через сайт і додаток - взагалі ніяк не приймає, постійно помилки. Пробував українську, европейську, американську, через різні країни VPN - нічого не допомагає? Може хтось підкаже в чому там нюанси? Дякую! Як вирішили питання з додаванням карти.В мене була карта 2 роки.Термін закінчився,хотів додати нову і не можу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Zerkalo 2 Опубликовано: В понедельник в 11:47 я ж кажу, зміною аккаунта в додатку тесла, і додаванням американської адреси. Але давно було, не дуже пам‘ятаю всі деталі. СЧ давно відвалився після якогось апдейту ще півроку тому. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Yuriyxto 5 Опубликовано: В понедельник в 17:59 6 часов назад, RomanY сказал: Добрий день.Як вирішили проблему? Добрий день.як вирішили проблему? Доброго дня. Я так само ніяк не міг додати карту, не допомогало ні з сайту, ні з додатку, ні через ніякий впн. Допомогло приїхати на супержарджер і зарядитись. Далі Тесла сказала, що в мене неоплачена зарядка. Я беру ввожу реквізити карти і оплачую цю зарядку і після цього сама ця карта додалась. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RomanY 0 Опубликовано: В понедельник в 18:16 14 минут назад, Yuriyxto сказал: Доброго дня. Я так само ніяк не міг додати карту, не допомогало ні з сайту, ні з додатку, ні через ніякий впн. Допомогло приїхати на супержарджер і зарядитись. Далі Тесла сказала, що в мене неоплачена зарядка. Я беру ввожу реквізити карти і оплачую цю зарядку і після цього сама ця карта додалась. Добавив.Сам не знаю як.Міняв регіон,писав на підтримку.VPN точно не допомагав.методом тика змінив на сайті в акаунті регіон на Америку,тоді додало картку.Але зараз не можу змінити регіон на якийсь європейський. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах