vovaua 5 Опубликовано: 14 ноября 2022 Добрый день. Подскажите, покупка автопилота по подписке возможна, кажется, что в меню не хватает пунктов с магазином, где можно было бы купить, например, ускорение и др Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
alleks67 31 Опубликовано: 15 ноября 2022 В мене є пункт Upgrades і там ніби є можливість докупити різні автопілоти і прискорення. Я б докупив самий простіший "утримання в полосі" якби він був рази в 2 дешевший. Маск ніяких таких акцій не проводить? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
vladstav 564 Опубликовано: 16 ноября 2022 15.11.2022 в 09:06, alleks67 сказал: В мене є пункт Upgrades і там ніби є можливість докупити різні автопілоти і прискорення. У вас тройка взагалі без автопілоту?! Які пропонує докупити - Enhanced (EAP) і FSD, чи ще й Based? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
alleks67 31 Опубликовано: 16 ноября 2022 2 часа назад, vladstav сказал: У вас тройка взагалі без автопілоту?! Які пропонує докупити - Enhanced (EAP) і FSD, чи ще й Based? В мене пише що активована Безпека Автопілота. Пропонує: Автопілот (Базовий) - 3200 Є ЕАР - 3800 Є ФСД - 7500 Є Для того щоб купити ЕАР або ФСД спочатку потрібно купити Базовий за 3200 Є Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
didmoroz 17 Опубликовано: 25 января 2023 Можливо трохи не в тему, але питання по оплаті за зарядку. Коли прийшло авто на дисплеї в меню зарядка видно заборгованість попереднього власника на 12,54USD. Карту я підвязав, програма працює, оновлення і т.п. приходять. Як мені оплатити щоб не висів борг? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах