Перейти к публикации

Anton-sumy

Пользователи
  • Публикации

    6
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нейтральная
  1. Ще питання висіло завантаження прошивки 2022.12.3.1 а потім зникло Чи свідчить це про те що сертифікати не прострочені ?
  2. Замовляв на Ali, але помилився з роком набір фільтрів повітря для Tesla 3 рестайлінг ціна 350грн антон 0958565058
  3. А офіціали наприклад Варшава чи як варіант TSK можуть по VIN подивитися стан і термін дії сертифікатів ? Може хтось дати контакти спеціалістів хто міг би допомогти ?
  4. Дата виробництва 12/2018 На аукціоні зіграли 11.01.2022 Інтернет перший раз роздав у вересні 2022 року На авто була помилка по датчику удару задньої правої стойки (подушки цілі) Поки я не дав у грудні стабільний інтернет через Wi-Fi висіло повідомлення про закачку нового ПЗ з нормальним вайфаєм значок завантаження ПЗ зник Питання як на перевірити стан сертифікатів і розуміти на 100% живі вони чи ні ?
  5. Як точно розуміти що сертифікати просрочені ? авто купили на аукціоні в кінці січня 2022 року, довго плавало і ремонтувалось зараз таку прошивку показує показує
  6. Всім привіт Авто приїхало з аукціону США,зареєстрували в Україні. - Намагаюся додати авто до свого акаунту, вказую всі дані, додаю фото документів - Роздаю в авто інтернет - з’являється пункт перейменувти авто, роблю це - натискаю далі і постійно випадає повідомлення що назва авто не співпадає, хоча все вірно пишу У когось таке було ? що порекомендуєте зробити ?
×
×
  • Создать...