Перейти к публикации

Yar

Пользователи
  • Публикации

    6
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нейтральная

Личная информация

  • Автомобиль
    Model X

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Yar

    Режимы подвески 🤷🏻‍♂️

    Власне я не наполягав 🙂. Навпаки, працівники сервісу переконували, що ВСІ зараз роблять розвал-сходження саме в цьому режимі. Але це не дуже логічно, оскільки видається, що саме режим стандарт мав би бути базовим. А якщо так - то розвал мав би робитися саме в ньому Натомість, мені здається опція "використовувати по замовчуванню Low режим" в налаштуваннях підвіски, з'явилася не так давно. Найбільше мене в цій ситуації турбує "хруст" при різкому старті в режимі Standard, який зникає в Low. Наче ж на Raven підвісці це побороли?
  2. Yar

    Режимы подвески 🤷🏻‍♂️

    На днях отримав від одного з сервісів Tesla що розвал сходження робиться на Low режимі. А тому рекомендується їздити в цьому режимі постійно, щоб не хрустіли ШРУСи. Звідки ви черпали свої дані?
  3. Yar

    Почему засыпает ТМХ?

    От і кажіть потім що там нейронні мережі, а не штучний інтелект :))) Дякую за грунтовну відповідь До речі, будити чомусь виходить тільки SMS, на дзвінок машина не реагує
  4. Yar

    Почему засыпает ТМХ?

    Теж проблема з тим, що машина йде в сон, але проблема втому що у мене навіть пункту energy saving немає , а відповідно і галки. Прошивка найсвіжіша
  5. Yar

    3-ий ряд

    Клімата не буде, бо його не можливо встановити, чи тому що це дорого по роботі?
  6. Yar

    3-ий ряд

    Привіт. А якщо не коротко? Що ще потребує установки? Клімат для задніх сидінь теж можна доставити? Здається там мала б бути додаткова кліматична установка. Також виникають питання із софтом - він бачитиме 5 місць, чи 7? Можна буде керувати підігрівом? Ну і ще одне важливе питання - як бути з техпаспортом, в якому вписано 5 місць? Через це можуть виникнути проблеми, скажімо при перетині кордону?
×
×
  • Создать...