Юра93 0 Опубликовано: В четверг в 22:25 Привіт мене звати Юрій. Я живу в Фінляндії. Тут купив тесла модель 3 лонг рендж 2021 року. Після півроку володіння зявилася помилка розбаланс батареї. Звязався з офіційним представником тесла і мені замінили по гарантії батерею . Після заміни батареї різко почав знижуватися очікуваний запас ходу (там де можна дивитися відсотки або кілометри). На старій батареї і декілька циклів на новій це було в районі 530-525 км, а зараз це 475 . З чим це може бути повязане. Диски такі самі 235/40 r19 , інших змін не відбувалося. Може хтось знає в чому може бути причина. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
uniteddare 787 Опубликовано: В пятницу в 14:48 16 часов назад, Юра93 сказал: Привіт мене звати Юрій. Я живу в Фінляндії. Тут купив тесла модель 3 лонг рендж 2021 року. Після півроку володіння зявилася помилка розбаланс батареї. Звязався з офіційним представником тесла і мені замінили по гарантії батерею . Після заміни батареї різко почав знижуватися очікуваний запас ходу (там де можна дивитися відсотки або кілометри). На старій батареї і декілька циклів на новій це було в районі 530-525 км, а зараз це 475 . З чим це може бути повязане. Диски такі самі 235/40 r19 , інших змін не відбувалося. Може хтось знає в чому може бути причина. Зі стилем вашої їзди. Не дивіться ви на ті кілометри, катайтесь з відсотками, там завжди від 0 до 100. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
melvladimir 24 Опубликовано: В субботу в 22:16 В налаштуваннях розмір коліс не міняли? Для 2021 з 19” 530 км забагато. У мене на 78kWh батареї 2022 LR AWD EU на 18” показує зараз 531 км (максимальний був 567). В застосунку по витратам електроенергії яку еталонну розрахункову показує? (у мене 137Wh/km) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах