uviii 0 Опубликовано: 3 февраля Добрий день. Зіткнувся з проблемою. Приїхав машиною додому, залишив машину в гаражі, на ранок машина ледь відкрилась. Запустив авто, побачив ряд помилок, зокрема "замініть 12v" "Неможливо завести автомобіль" . Замовив новий 12v, замінив, авто увімкнулось, помилка "Неможливо завести автомобіль" залишилась ( BMS_f086 BMS_w026 ). Клацань контакторів не чую. Я так розумію, виходячи з помилок, авто, по якійсь причині, не підключає високовольтну батарею до системи ( через що і помер 12v). Чи стикався хтось з подібним? Дякую за відповіді. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Requin 825 Опубликовано: 4 февраля 19 часов назад, uviii сказал: Я так розумію, виходячи з помилок, авто, по якійсь причині, не підключає високовольтну батарею до системи ( через що і помер 12v) Чаще всего с проблемой изоляции по высоковольтной системе. На первом скрине выберите All, а не Service-Fix, больше ошибок не покажет? И сбросьте скрин со всеми ошибками. P.S. Но это в сервис, надо искать причину w086 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Aleks@ndr 1 Опубликовано: 4 февраля В мене також була така проблема коли сів акум. Поміняв і нічого не помогло. Приїхали хлопці відключили акб, відключили тягову батарею ( розем під капотом біля фільтра салону) вона постояла 10хв. Все зібрали і машина поїхала. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
uviii 0 Опубликовано: 4 февраля На днях відвезу евакуатором в сервіс. Як знайдеться рішення, я відпишусь. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
uviii 0 Опубликовано: 7 февраля 05.02.2025 в 00:47, uviii сказал: На днях відвезу евакуатором в сервіс. Як знайдеться рішення, я відпишусь. Заклинили контактори високовольтної батареї. На сервісі "збили помилку" і машина поїхала, але рекомендують зробити заміну контакторів, кажуть, може повторитись. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах