maximmay 1 Опубликовано: 2 ноября 2023 Привіт всім! Отже, була бракована бутилка з шампунем для мийки, поставив в ліву нішу багажника. Витекло більше літри, дістав пусту пляшку. Кудись все затекло і незрозуміло куди( що підкажете робити і які можуть бути проблеми? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Morel 3 Опубликовано: 2 ноября 2023 Незрозуміло яка машина, але алгоритм простий, треба всі ворсові обшивки знімати і сушити, коли знімете, побачите чи немає калабані на металі багажника. Я розлив 8 л води, то сушив все два дні. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
maximmay 1 Опубликовано: 2 ноября 2023 Model 3, зліва в багажнику є органайзер, саме в ньому і витекло. Мене турбує, що це шампунь і що він доволі агресивний і взагалі куди воно все витекло? Там по суті немає елементів, які могли ввібрати всю рідину. Там є якийсь дренаж? Я ніколи обшивку не знімав і взагалі цей процес не сильно люблю) якби була вода, можливо б і не заморочувався, в гаражі доволі тепло, думаю б потихеньку висохло, але те що це шампунь трішки лякає Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Morel 3 Опубликовано: 2 ноября 2023 Шампунь, апріорі не повинен нанести шкоду металу і фарбі. Розберіть ті всі обшивки, там немає нічого складного. Головне щоб на електронні блоки не попало 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах