Перейти к публикации

maximmay

Пользователи
  • Публикации

    35
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    1

Последний раз maximmay выиграл 17 октября 2023

Публикации maximmay были самыми популярными!

Репутация

1 Нейтральная

Личная информация

  • Автомобиль
    Model 3

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Повний рандом) Тиждень їздив з помилкою, вже задрався скидувати клеми, навіть замовив Exide) Прийшло чергове оновлення, щоб інсталювати довелось все-таки скинуть помилку. В результаті третій тиждень помилка не з'являлась і це при том, що саме в цей час мороз до -15)) Доречі був на місцевому сервісі місяць тому і сервісмен мені доказував, що atlas bx це не оригінал, потрібно hankook, вже хз кому вірити)))
  2. І доречі, тут всі пишуть за Excide. Можете поділитись лінком на конкретну модель під model3? Хочу ще його спробувати, може також стане в один ряд з varta, bosch і оригіналом на полицю в гаражі)))
  3. Дійшло до того що скидування клем допомагає на півдня) Перед покупкою нового вирішив все-таки підзарядити зарядним (в даний момент мультиметр показує 12.8В), якось взагалі шкода, оригінал і всього 9 місяців до першої появи помилки( Можливо є ще якийсь правильний алгоритм скидання?)) Типу скинув 12в - чекаємо 10 хв - скинув з батареї - чекаємо 15 хв... чи якось так))
  4. Model 3, зліва в багажнику є органайзер, саме в ньому і витекло. Мене турбує, що це шампунь і що він доволі агресивний і взагалі куди воно все витекло? Там по суті немає елементів, які могли ввібрати всю рідину. Там є якийсь дренаж? Я ніколи обшивку не знімав і взагалі цей процес не сильно люблю) якби була вода, можливо б і не заморочувався, в гаражі доволі тепло, думаю б потихеньку висохло, але те що це шампунь трішки лякає
  5. Привіт всім! Отже, була бракована бутилка з шампунем для мийки, поставив в ліву нішу багажника. Витекло більше літри, дістав пусту пляшку. Кудись все затекло і незрозуміло куди( що підкажете робити і які можуть бути проблеми?
  6. У мене доречі також стоїть lte-модем, який постійно під'єднаний до usb. Але не думаю, що причина в цьому(
  7. Оригінальний аккум, брав тут на TSK. Все класно було півроку, сьогодні спіймав помилку. Мабуть, знову чекає історія, з скидуванням клем((( Звичайно 6-7 місяців це краще, ніж місяць на Varta або Bosch, але реально дорогуватий розхідник... Це короста якась, а не авто((
  8. За останній місяць зіштовхнувся вже 2 рази з ситуацією - зранку сідаю в авто (двері відчиняються) і авто "мертве" - чорний екран, ніякої реакції на жодні натискання, через 2-3 хв починає з'являєтись на екрані знак тесли, типу як після примусового перезавантаження або скидання клем, і в принципі далі все норм. 5 днів тому взагалі посеред руху у дружини, з її слів, взагалі пропали деякі значки на екрані, поворотники не відображались і блутус при дзвінку працював з глюками, можливо ще щось було, але додому авто доїхало і практично одразу само ввійшло в режим перезавантаження. Жодних помилок чи повідомлень в історії немає. Поки що не критично, але з таким глюком зіштовхнувся вперше і динаміка насторожує
  9. З відкриванням ситуація така - телефон в кишені, підходиш до авто, не відкривається, прикладаю телефон до стійки, аля ключ - відкрилось. У дружини на iphone аналогічний глюк з відкриттям, але дуже рідко - взагалі з застосунку відкриває, с запуском проблем не замічено. Ну ок, з відкриттям, то таке, але ж запуском це ж взагалі треш. Доречі, 1.5 роки все було гут, так як ви кажете, телефон ніколи з кишені не витягував, ні при відкритті, ні при запуску, все почалось, коли авто попросило поміняти 12в аккум, півроку грався з цією проблемою - зараз вже стоїть оріг. аккум, 1 місяць поки що з акуммом помилку не ловив, але з телефоном так "дрочня" і продовжується)
  10. З відкриттям дверей не так часто проблема, як наприклад з запуском - хоча саме on/off NFC вирішує проблему відкриття і саме NFC, а НЕ bluetooth. За енергозберігаючи режими не зрозумів - по-перше, як вони впливають на NFC, по-друге вони не стоять) З оплатами через термінал таких проблем з NFC немає
  11. 2 роки на М3 користуюсь тільки телефоном для відкривання і запуску авто. Але останні півроку дуже часто така картина - то не відкривається, то уже в салоні авто пише, що не має ключа. Вирішується все вмиканням/вимиканням NFC на телефоні, що іноді просто жах як не зручно. Іноді тижнями такої проблеми немає, іноді при кожному запуску чи відкриванні авто. Користуюсь Samsung'ами S-серії - з всіма телефонами така ситуація. У дружини як праймарі власника авто на Iphone така проблема не була замічена. Хто що може підказати?
  12. Який оригінальний 12В акумулятор стоїть на М3 і де його можна придбати? Хтось адекватно вирішив проблему з цією помилкою? "Вже немає сечі терпіти це борошно"))) З жовтня поміняв 2 акума - проблему ніяк це не вирішило. 2-4 тижня немає, потім з'являється знову. Я так бачу багато пишуть, що замінили на новий акум і через місяць-два знову ловлять цю помилку. Після скидування може не з'являтись тиждень, може хоч кожного дня, під час зарядки/без - системності ніякої. Ранок реально починається не з кави, а з скидування помилки))
  13. А взагалі це точно проблема саме з акумулятором? В мене від моменту покупки (1.5 роки) стояв ATLAS MF60B24LS SMF. Тобто точно не AGM. Не знаю правда, яка технологія краще AGM чи SMF.
  14. Це точна інфа? Я розумію, що в теперешній час лишній аккум не завадить, але колекціонувать також не хочеться)
×
×
  • Создать...