Діма 0 Опубликовано: 7 октября 2023 Доброго дня! Виникла проблема, скоріше не проблема а настороження)) придбав тиждень тому автомобіль tesla model 3, 22 рік, 4 тисячі пробіг… замітив дивний звук при розгоні в задній частині автомобіля,… помилок ніяких немає, все працює як має бути, але звук при розгоні не дає покою… можливо хтось підкаже в чому причина, чи це нормальна робота двигуна? IMG_2804.MOV Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
vladstav 564 Опубликовано: 7 октября 2023 Якийсь дуже старший звук, ніколи такого не чув. Рекомендую не відкладати візит на сервіс, можливо наприклад масла в редукторі дуже мало чи якась деталь у ньому з заводським дефектом Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Діма 0 Опубликовано: 7 октября 2023 Только что, vladstav сказал: Якийсь дуже старший звук, ніколи такого не чув. Рекомендую не відкладати візит на сервіс, можливо наприклад масла в редукторі дуже мало чи якась деталь у ньому з заводським дефектом Під час огляду при покупці замітили що масло сльозиться з підшипника півосі… сказали проконтролювати чи не буде сильніше текти, якщо буде - сказали його замінити… чи може підшипник такий звук видавати? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
vladstav 564 Опубликовано: 7 октября 2023 Только что, Діма сказал: … чи може підшипник такий звук видавати? Цілком може. Але якщо це він то на підйомнику діагностика нічого не знайде, треба відразу знімати та міняти у випадку дефекту Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Діма 0 Опубликовано: 7 октября 2023 Только что, vladstav сказал: Цілком може. Але якщо це він то на підйомнику діагностика нічого не знайде, треба відразу знімати та міняти у випадку дефекту Скільки орієнтовно за таку роботу можуть запросити? 3 минуты назад, vladstav сказал: Цілком може. Але якщо це він то на підйомнику діагностика нічого не знайде, треба відразу знімати та міняти у випадку дефекту І чи потрібно буде знімати двигун? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maxymko 0 Опубликовано: 8 октября 2023 Терміново в сервіс. До того, на авто краще не їздити. Дуже вірогідно, що антифріз затікає в двигун, і великий ризик замочити інвертор. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Діма 0 Опубликовано: 8 октября 2023 39 минут назад, Maxymko сказал: Терміново в сервіс. До того, на авто краще не їздити. Дуже вірогідно, що антифріз затікає в двигун, і великий ризик замочити інвертор. Доброго вечора! Чому саме антифриз затікає? Я думаю якщо б затікав антифриз полюбому були б проблеми з електронікою, і тесла б видавала якісь помилки… чи я помиляюсь? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maxymko 0 Опубликовано: 9 октября 2023 14 часов назад, Діма сказал: Доброго вечора! Чому саме антифриз затікає? Я думаю якщо б затікав антифриз полюбому були б проблеми з електронікою, і тесла б видавала якісь помилки… чи я помиляюсь? Тому, що він одразу не заливає усе в моторі. Не обовʼязково одразу все в інверторі закисне, а на обмотці зʼявляться пробої. Коли все це відбудеться, і підуть помилки ремонт буде вже дуже дорогим і не швидким. В мене від появи шуму, до помилок пішло десь 3 місяці. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Діма 0 Опубликовано: 9 октября 2023 2 часа назад, Maxymko сказал: Тому, що він одразу не заливає усе в моторі. Не обовʼязково одразу все в інверторі закисне, а на обмотці зʼявляться пробої. Коли все це відбудеться, і підуть помилки ремонт буде вже дуже дорогим і не швидким. В мене від появи шуму, до помилок пішло десь 3 місяці. Був на сервісі… ситуація, звук від режуктора, шумлять саме шестерні редуктора… злили масло - було всьо 1.5 літра масла. Залили нове масло, по рівню, звук далі є, але значно тихіший… Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Requin 806 Опубликовано: 9 октября 2023 9 минут назад, Діма сказал: Був на сервісі… ситуація, звук від режуктора, шумлять саме шестерні редуктора… злили масло - було всьо 1.5 літра масла. Залили нове масло, по рівню, звук далі є, але значно тихіший… Маловато. В зависимости от мотора 2,1; 2,3 л должно быть. А по какому уровню заливали??? Если лишнее залили, то через клапан (сапун) выдавит. Звук одинаковый, если вперед и назад ехать? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Діма 0 Опубликовано: 9 октября 2023 15 минут назад, Requin сказал: Маловато. В зависимости от мотора 2,1; 2,3 л должно быть. А по какому уровню заливали??? Если лишнее залили, то через клапан (сапун) выдавит. Звук одинаковый, если вперед и назад ехать? Коли назад він ще тихіший, майже не чути… по кількості не скажу, бо якраз виходив на перекур… сказали на сервісі що нічого фатального в принципі нема, виробітка шестерень, можливо з часом воно утреться і буде непомітним звук… Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maxymko 0 Опубликовано: 9 октября 2023 40 минут назад, Діма сказал: Коли назад він ще тихіший, майже не чути… по кількості не скажу, бо якраз виходив на перекур… сказали на сервісі що нічого фатального в принципі нема, виробітка шестерень, можливо з часом воно утреться і буде непомітним звук… Не зовсім зрозуміло, куди могло подітися мастило… А на якому сервісі були? В мене схожа проблема, можливо теж варто мастило долити. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах