Перейти к публикации

SLL

Пользователи
  • Публикации

    17
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нейтральная

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. SLL

    Не работают зеркала на тесла 3

    Гарно дякую за допомогу)
  2. SLL

    Не работают зеркала на тесла 3

    При натисканні цієї кнопки дзеркала складаються, а мені потрібно щоб вони не складалися при закритті авто.
  3. SLL

    Не работают зеркала на тесла 3

    Доброго дня! Підкажіть будь-ласка в яких саме налаштуваннях вимикається складання дзеркал, що не можу знайти де саме ця функція.
  4. Цікаво можна взагалі їздити без акумулятора? На що це впливає?
  5. Яка дата виробництва акамулятора? Як мені пояснив продавець акумуляторів, якщо акамулятор простояв в магазині довгий час він міг розрядитись, перед в становленням такий акамулятор потрібно підзарядити, можливо того він так швидко розрядився. Який саме ви встановили акамулятор? Також думав варту встановити.
  6. Авто було в гаражі заряджалося, відчинене більше 12годин, в сон не впало, от і втому і питання чи саме те що авто в сон не впало є причиною розрядки 12а батареї. Може даний 《боді》контролер видавати ось такі звуки? при відкриті та закриті дверей, бо щось мені здається що зву лунає саме знього. Чи можливо таке що саме він висадив батарею? 20220902_151504.mp4
  7. Можливо це він? dc-dc? Чи це щось інше? Ящо інше, то що саме, як називається?
  8. Як саме перевірити преобразователь dc-dc ? Де він знаходиться?
  9. Доброго дня! Поставив авто в гараж на зарядку, багажник залишив відкритим на всю ніч, ато також не закрилось. Враці зняв зарядку і зявилися такі помилки, 12в акамулятор замінено 2 місяці тому, міг не закритий багажник його розрядити?
  10. SLL

    Непонятный звук

    Дякую за відповідь. Як знайду звідки саме цей звук та по якій причині відпишу.
  11. SLL

    Непонятный звук

    Стук на відео це відкриття та закриття дверей, звук на фоні стуку дверей набагато тихіше немов якийсь насос щось докачує чи щось типу того. Клімат вимкнено. звук повязаний конкретно із відкритям та закритям дверей, Можливо при відкриті дверей активовує якісь електроні датчики, комп'ютер чи щось типу того, може створювати такі звуки?
  12. SLL

    Непонятный звук

    Із 6-ї секунди дуже чітко чути
  13. SLL

    Непонятный звук

    Доброго дня! Одразу після відкриття або закриття дверей зявився незрозумілий звук, орієнтовно в районі 12в акб. Цікаво що це може видавати такий звук? 20220814_172052.mp4
  14. SLL

    Емкость батареи на M3LR 2018

    Доброго дня! Підскажіть будь-ласка батарея в Mid Range ~ 62 кВт*час при 100% заряду запас ходу 380км. В Standart Range Plus батарея ~ 54 кВт*час при 100% заявлений запас ходу 420км. З чим пов'язана така різниця в дадальності ходу?
  15. SLL

    Постоянно "пищит" блок BCM

    Так, саме такий звук.
×
×
  • Создать...