Перейти к публикации

Victorianez

Пользователи
  • Публикации

    9
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нейтральная

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Victorianez

    Как отключить BMS

    Дякую усім за відповідь та роз'яснення!
  2. Victorianez

    Как отключить BMS

    А що таке BMS?
  3. Victorianez

    Summon и Smart Summon

    Для Євросоюза стоять обмеження для цих режимів. Ви маєте знаходитися в зоні дії ключа, а це приблизно 6 метрів від машини. Тобто ця функція просто безтолкова для зони Євросоюза. Можна спробувати виставити США, може тоді буде спрацьовувати.
  4. Дуже Вам дякую за розгорнуту та змістовну відповідь, бо я ще новачок в цьому і намагаюся розібратися, поки мащина йде зі штатів... до Вас можна звертатися по поради, якщо що?
  5. А як дізнатися, який з цих типів автопілотів, у мене. Написано, Autopilot Included package
  6. Дуже дякую за роз'яснення для новачка, я, на жаль, самостійно не зміг знайти відповіді на питання в чому ж різниця, і які бувають типи автопілотів, і це посилання дали мені саме Ви.
  7. EAP це просто автопілот? Якщо так, то чого не пропонують?! У мене саме такий Х 2019 року Dual Motors з простим автопілотом...
  8. Дуже Вам дякую за роз'яснення, тепер знаю, що FSD докупати не треба, принаймні зараз. Хоча Ви десь казали, що хочете МХ і саме з функцією FSD...
  9. Тобто, Тесла адаптивний круїзконтрол називає автопілотом?! А вже FSD це і є справжній автопілот у нашому розумінні, я правильно зрозумів?
×
×
  • Создать...