Kirsan 0 Опубликовано: 23 мая Вітаю. В додатку відправив запит на зміну власника. Отримав відмову. Як це перебороти?) Шановний пане/пані, Дякуємо за запит на передачу права власності. Пишу Вам, щоб повідомити, що, на жаль, Ваш запит на отримання права власності на Tesla було відхилено. Це рішення було прийнято через те, що транспортний засіб знаходиться за межами регіону. Якщо Tesla залишає визначений регіон, вона перестане підтримуватися Tesla, і ми не здійснюємо передачу права власності. Дякуємо за ваш інтерес до Tesla. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання чи занепокоєння, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. https://www.tesla.com/en_eu/support/customer-support З повагою, Підтримка Tesla у регіоні EMEA Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
alleks67 33 Опубликовано: В пятницу в 06:24 В мене вийшло прикольно переоформити авто на себе. Є два варіанта: 1. Коли попередній власник через додаток робить передачу на нового власника. 2. Через запит в Теслу. Поки машина пливла то по ВІН коду я не зміг визначити власника. Але коли машина прийшла то в списку ключів було записано - Такого-то товариша IPhone (Добре що було рідке для Америки імя). Далі я відкрив ChatGPT і запитав чи може він по Імені та прізвищу спробувати визначити електронну пошту людини. На що він відповів що особиста пошта є конфіденційною інформацією але можна пошукати по соцмережам або робочу пошту. Далі він мені видав варіант товариша в Філадельфії. Аукцион якраз проходив біля неї. І була робоча електронна адреса. Далі я пояснив ШІ що це потрібно для зміни власника Тесли. Він видав готовий варіан листа де залишалось тільки підставити своє імя та ВІН код машини. Додавши в лист ще декілька уточнень я ввечері його відправив. Рано прокидаюся а машина вже в мене у застосунку. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах