Maxymko 0 Опубликовано: 8 мая 2023 Вітаю, Підкажіть, бласка, чи є різниця в задній ступіці до 21 і після 21 року? Також, буду вдячний за пораду, чи проблема може бути саме в ступіці, якщо є чутний шум як ніби тертя. Але якщо позаду є пасажири, шуму немає, або майже немає. Дякую заздалегідь. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Funt 49 Опубликовано: 9 мая 2023 Наскільки я знаю, різниці немає. Ступиці однакові на Model 3 i Model Y. Якщо Dual Motor, то передні такі ж як задні. Коли проблема в ступиці, то чути зазвичай не тертя, а шум з певною частотою з колеса. При пришвидшенні частота збільшується, при уповільненні зменшується. Шум може на певних швидкостях майже пропадати. Зазвичай найкраще розрізняється шум на швидкості біля 90 км/г на кривих, коли кермо трохи повернути. Коли повернути кермо легко в один бік звук значно підсилюється, в інший пропадає. Так можна визначити з якого боку проблема. Номери: 1044123-00-A 1044121-00-E Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maxymko 0 Опубликовано: 9 мая 2023 Дякую дуже за відповідь. Звук саме як тертя, коли гальмуєш рекуперацією, то тоді він навіть трохи стає помітнішим і має якісь переривчастий характер. Зі швидкістю наростає загальна гучність, а не частота. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах