Wasil 5 Опубликовано: 7 января 2023 Пролог. Навмисно не поспішав починать викладати відчття від володіння такою машиною щоб висновки стали більш виважені і об'єктивні.Позаду рік володіння автівкою і перші 10 000 км пробігу в умовах війни і паливно-енергетичної кризи. Багато часу не маю.тому історію буду викладати не усю відразу а окремими уривками.Почну з того що спонукало придбати електромобіль. Початок. Думку придбати електричку виношував довго. Спочатку розглядав якийсь не дорогий вживаний Ліф. згодом вивчав ZOE і побратимів Сітроена і Пежо. Може кого здивує але першість пориву придбати електричку належить бажанню зменшити фінансувавння нашої зажерливої сусідки за порєбріком.а друга - продовжити життя мого авто з ДВЗ. оскільки знав що елекрокари для дальніх маршрутів не дуже придатні (тут я залишаюся вірним своїм поглядам не дивлячись на оптимізм відео блогерів що їздять далеко) Вираз: час-це гроші дуже пасує до стилю переміщення на EV. У 2021 році з'явилося багато пропозицій на придбання машини. Самими привабливими були ті що пропонували привезти за передплатою.З одного боку дуже хотілося скористатися цим а з другого...ні.не страх шо тебе ошукають посередники.а страх що в повітрі шугало відчуття наближення війни і не відомо що і як могло змішати як колоду карт мої надії. Ризик мав місце тому вирішив що кращє купити вже на місці в Україні.Переплата і трохи вища ціна була як маржа тим.хто ризикував. 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Wasil 5 Опубликовано: 10 января 2023 07.01.2023 в 18:42, Wasil сказал: Пролог. Продовження. Вибір впав на Хонду тому що раніше я її тестував і результатами лишився задоволений і тому що вона з'явилася в той час і в тому саме місці коли я вже був морально готовий до придбання. Дуже вдячний продавцю що допоміг мені за час розмитнення переробить зарядне з заводського на більш потужне 16А. Важливим пунктом у придбанні електрокара повинна бути можливість для зарядки вночі. По перше це на багато дешевше а по друге економить ваш час вдень. Отак крок за кроком складалися умови які надихнули мене стати власником сучасних технологій. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
didmoroz 17 Опубликовано: 11 марта 2023 Що можете ще розповісти про це авто? Ви ж уже накатали ще якийсь пробіг. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Wasil 5 Опубликовано: 11 апреля 2023 12.03.2023 в 00:06, didmoroz сказал: Що можете ще розповісти про це авто? Ви ж уже накатали ще якийсь пробіг. Звісно накатав. Їзджу постійно. Сьогодні перевзувся на літню гуму. Класно що є докатка. Взимку вскочив у залиту водою яму... Балончики і компресор то до одного місця. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах