Перейти к публикации

Slichnyi Max

Пользователи
  • Публикации

    12
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

1 Нейтральная

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Тесла модел С , американка. Щоб підключити тариф треба залогінитися в особистий кабінет. Щоб залогінитися в особистий кабінет треба пароль який приходить в смс. Так як карточка стоїть в авто без поняття звідки мені його взяти:)
  2. Дружина збирається їхати за кордон . Щоб користуватися картами буде потрібен інтернет . Як підключити роумінг?
  3. Slichnyi Max

    обновление Тесла

    Ну спробуємо таку маніпулацію і після того зможу сказати чи є в тому якась логіка чи ні :))
  4. Slichnyi Max

    обновление Тесла

    На скліьки мені сказали проблема в тому, що залиті європейські карти на американське авто, тому потрібно заливати назад американські чекати обновлення і тоді напевно назад заливати Європу
  5. Але в такому випадку не будуть приходити обновлення на автою Плюс сертифікати вроді відновити можна і на європейських сервісах
  6. Slichnyi Max

    обновление Тесла

    Якби я знав :)) на сервіс відвіз побиту забрав робочу , а що і як там було це не знаю 😉
  7. Slichnyi Max

    обновление Тесла

    схожа ситуація, але в мене працює додаток і сертифікати дійсні, але обновлення не приходить. Процесор тегра, але в багатьох навіть старіших машин оюновлення прийшло.Теж не знаю в чому причина
  8. Ну обновлю і викладу те що взнав. Зробив напролом, через додаток записався на певний час написав в коментарях що машина американська і що хочу зробити. Отримав відповідь що це неможливо і вони просто відмінили візит:)
  9. Ну я думав можливо тут є людина яка вже пройшла ці всі кола пекла і може надати інформацію чи це можливо чи ні. Чи може в якій певній країна або на певному сервісі буруться за таку роботу. Але мабуть спробую сам і я буду першим хто зможе дати відповідь на це питання:)
  10. мабуть з європейками проблем немає, так як вона є як мінімум не бита:) Того і хотів замінити теж так як бачив що ціна не така вже і велика , плюс це на декілька років віддалить заміну авто:) Але спробую написати , ітак поки не випустять щоб самому зїздити первірити:))
  11. Ну насправді тут ціна питання буде 15тис+ якщо міняти на нову, а так як замінити мультимедію то ціна питання в рази менше буде, і в принципі всі функції інтересні і цікаві для мене вроді повинні працювати. У мене 100d тому з запасом ходу немає і зараз проблем:) Думав можливо є люди ,які мають такий досвід з аналогічними машинами і можуть поділитися фунціондальністю, що працює а що ні.Плюс мені не дуже подобаться абсолюний мінімалізм модел 3 і Y. В осонвоному через це і пав вибір на model S. От напевно головне питання, чи офіційні сервіси за кордоном беруться за такі автомобілі з Америки:)
  12. Купили теслу на тегрі, не дуже ще тоді розбирався що до чого коли обирали. Хочемо замінити на інтел на офіційному сервісі. Цікавичь чи є в коьгось такий досвід заміни на офіційних сервісах Європи.Якщо так хотів би почути подробиці ,або може хтось володіє такою інформацією. Модел С рестайлова 11.2017.
×
×
  • Создать...