Перейти к публикации

Slava

Пользователи
  • Публикации

    8
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Сообщения, опубликованные пользователем Slava


  1. Ця насадка це частина болта, вона не знімається. Зазвичай якщо є секретки, то шиномонтажу треба видати насадку для секретки, хіба не так? Мені здається це заводські болти тесли, але в машині в мене ніяких насадок для секретки немає 


  2. Привіт усім, сьогодні перевзувався на зиму, на шиномонтажі ледь познімали колеса, якісь там болти нестандартні (основна проблема, що вони не цільні, а складаються з болта і насадки і ця насадка злизується дуже сильно). Промучились з машиною години дві, таки зробили але рекомендували купити інші болти без тією насадки. 
    питання: що міняти, болти чи шиномонтаж? 😆

     

    FDF15785-2626-4A1C-ACCA-AA067E56CE4A.jpeg


  3. Привіт усім!

    Маю дві незалежні проблеми (хоча можливо причина спільна):

    1. Три дні тому регулярно почав пропадати звук, лікується перезавантаженням через крутілки на кермі, вже три раза перезавантажував за останні три дні, всього машина 2 тижні в мене, до цього було ок.

    2. Вивів на маленький екран інформацію про поїздки, нормально оновлюється тільки час (правильно показує і коли почалась поїздка і кільки часу вже йде), а все інше живе своїм життям - ні пробіг поточної поїздки ні пробіг з останньої зарядки не оновлюється коректно, залипає на якомусь значенні (з останнього показувало 1.8км за останні 20 хвилин їзди по трасі)

    В інших темах натрапляв на повідомлення про те що і перше і друге може бути через Тегру. З нею були проблеми, мені її міняли (ну чи перепаювали точно не знаю) на ТСК, можливий варіант, що вона знов дає про себе знати?


  4. Привіт усім, читаю мануал як користуватись keyless:
     

    When you walk up to Model S carrying your key fob, the
    doors automatically unlock if Passive Entry is on
    (Controls > Safety > Passive Entry).

     

    В мене ця опція є, але неактивна, машина 2016 року, автопілот, повний привід, пневма, а безключового доступу немає? 😅 Це суворі реалії світу Tesla?

    Тобто ця функція не йде по замовчуванню у всіх есках?

    мда, а ось і відповідь:

    Depending on date of manufacture and options selected at time of purchase, some Model S vehicles are not equipped with the automatic locking and unlocking feature.

×
×
  • Создать...