Перейти к публикации

gammmer

Пользователи
  • Публикации

    30
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Сообщения, опубликованные пользователем gammmer


  1. Якщо все має значення тоді опишу все з початку по ключам.

    Авто приїхало з США з двома картами. Карти не працювали. Не знаю точної причини, можливо хтось десь перепутав. Я з'їздив на сервіс з панеллю і мені прив'язали дві карти які приїхали з авто.

    В авто було ще два телефони прив'язані попередніх власників зі штатів.

    значить в меню з ключами було.

    -два телефони попередніх власників

    -два ключі неробочі

    -два ключі які приїхали з авто і прив'язалися майстром вже в Україні.

    Далі я прив'язав авто до свого акаунта і користувався всім, але смартфонон спарувати як ключ не міг(туж помилку викидувало що на фото в попередніх постах).

    Прийшло якесь чергове оновлення і перестав працювати старт авто зі смартфона. Я гадав це пройде, за день два або після декількох перезвгрузок, бо були проблеми і зрадіо, але на наступний день радіо запрацювало само собою. Але старт не працював.

    Я вирішив зробити ресет налаштувань авто, видалити смартфони попередніх власників і спробувати на чисто прив'язати смартфон. Але поперше зник контроль кліматом, вікнами дверима як на фото видно а проблема з прив'язкою смартфона як ключа не зникла.

    на разі в меню з ключами 

    -два ключі неробочі

    -два ключі які приїхали з авто і прив'язалися майстром вже в Україні.

     


  2. 18 часов назад, vladstav сказал:

    Телефон нужно пришивать как ключ непосредственно сидя в автомобиле, который имеет LTE или Wi-fi интернет, а телефон подключен через блютуз к авто

    Сиджу в авто, машина підключена до wifi. 

     

    17 часов назад, Requin сказал:

    И иметь действующую карточку

    Карта ключ від m3 є, користуюся нею.

    Пробував вже двома смартфонами. Правда два фірми Huawei з google сервісами. Ще спробую інші якісь телефони.


  3. Доброго дня. Не можу зайти в акаунт. Через втрату телефону з подвійною аутентифікацією. Хто знає куди звертатися? Чи можливо хтось додзвонювався на німецький номер підтримки, бо вже декілька раз просто скидає коли телефоную.


  4. 30.06.2023 в 09:59, Knez сказал:

     ТСК - это не сервис. Вернее, не только сервис. И канал, как вы заметили, не про сервис, а про Теслу, и вокруг Теслы. И аудитория канала не идёт на канал для просмотра технических видео.  

    И вот вы сами писали, что не поедете на ТСК, а будете искать сервис во Львове. Какой меркантильный смысл делать технические видео, если профессиональная съёмка стоит хороших денег (а кое как снимать точно никто не будет), а клиентов от этого больше не станет? (Дисклеймер: это лично мое мнение. Чем руководствуется ТСК, я не знаю)

    Технічні відео, чи фото, це вже друге.

    А от структуризована інформація, по ТО авто. Тобто що варто вчасно ремонтувати, чи дивитися щоб не поломалося.

    По тому що не поїду на ТСК а буду шукати сервіс у Львові. Логіка проста, ми логістика і час, це просто не доцільно. Відкривайте філію у Львові, думаю цілком можливо.


  5. 12 часов назад, Knez сказал:

    Если у вас проблема с машиной, которую можно решить без специального оборудования и "продиагностировать по фотографии", вам тут посоветуют другие участники. А по вопросам типа взять тулбокс и прокачать антифриз, вас тут отправят на специализированный сервис, потому что в "гараже" как минимум, не будет тулбокса 😉 И я не поверю, что вы во Львове не найдёте сервиса, который специализируется на Теслах и с вменяемой ценою. Обслуживание Теслы дешевле, чем аналогичных по цене других марок на официальных СТО.

    Ну ось. Вже Ви написали, що антифриз треба прокачувати і для цього потрібно тулбокс. В гаражі дійсно не зроблю. Буду шукати сервіс з тулбоксом. 

    Нажаль зазвичай не питання в ціні, а питання в якості робіт. Сервісів дуже багато, але нажаль якщо брати тесла сервіси це відгуки не добрі. Сам мав справу з одним коли привіз авто. Машину знають, але нажаль за ними я доробляв, ще про деякі мав "честь" почути від знайомих. Є один один сервіс який я напевно виберу для заміни антифризу але ціни там дорогі, в порівняно з середньо статистичними де я обслуговуюся з іншим авто вже багато років. Тому вже багато речей подоводив "сам" скориставшись підйомником в друга та інформацією з інтернету.

    З одної сторони розумію впринципі чому ТСК не ділиться інформацією по роботах, це по суті не вигідно їм як сервісу і якщо говорити про конкуренцію, я їх вважаю поза конкуренцією. Але всього вони охопити не зможуть і цього непотрібно. А корисною інформацією такою, поділитися по таких речах як ТО і про місця де варто заглянути в авто вчасно, вони можуть легко згрупувати і написати, поділившись досвідом обслуговування тесл, тим більше що ресурс їх був побудований якраз на інтузцазмі і прихильності до марки Тесла. Далі не продовжую, бо це просто флуд. І не потемі. Але б було б чудово якщо б ТСК список ТО що варто зробити в тій чи іншій автівці. І я думаю це лише їм зіграло на авторитет і більшу популяризацію Тесла. Адже вчасне обслуговування, зменшує ризик серйозних проблем. В мене наприклад друзі і знайомі бояться електромобілів через страшилки які розвели неті, застарілу інформацію і нерозуміння на що розраховувати при володінні електро автомобілем, наразі я пояснюю їм в міру свого досвіду. Одним словом мало чіткої структуризованої інформації, куски потрібно видьогувати з бортових журналів на ресурсах з росії, та форумах американських.

    • Like 1

  6. Шкода що нема ресурсу українського повноцінного по обслуговуванні тесла. Нажаль на тск їхати в Київ зі Львова щоб замінити масло і антифриз точно не буду. Після першого обслуговування і натягувння на гроші місцевими сервісами, я з недовірою став ставитися до них. Всі поточні роботи робив у друга на сервісі. Відповідно знаю що як зробив. Тому шукаю якесь відео по ТО на model S. Вже дещо найшов, нажаль не укр ресурс.

    Ще доречі про те з чим зіштовхнувся за час експлуатації авто. Це глюк лючка зарядки, а точніше коротила плата, через вологу. Ніхто не пише в ТО подивитися до дренажа від лючка. Його можна просто продути час від часу. Мені сервіс сказав заміна, по факту замовив запчастину, скористався майстром по електроніці, сам все зробив і ремонт копійчаний, головне вяасно все зробити. А так заміна лючка нового, приблизно 10тис.грн. 

    • Like 1

  7. 05.06.2023 в 17:55, yndvoh сказал:

    От TSK:

    1. Замена охлаждающей жидкости с прокачкой системы (раз в несколько лет)

    2. Проверка масла в редукторах двигателей (чтоб убедиться, что там нет металлической стружки) (раз в несколько лет)

    Чи є якісь відео по цих пунктах?


  8. В моїй model s 90d є хруст в передній правій піввісі при натисканні в тапку газу. Думаю про звміну пів вісі. Але цікаво чи є можливість замінити лише шрус?

    Найшов таке щастя.

    https://restauto.com.ua/ru/product/256005-13565591573/

    Хто знає яка кількість зубів на внутрішній гранаті передньої правої піввісі?


  9. Приїхала моя машина на тегрі і з автопілотом 3.0.

    Прошивка v10.2(2021.24.28)

    Прошивка скачується але не встановлюється. Був у двох спеців. Останній сказав що прошивка не ставиться бо в автопілоті немає сертифікату. Але на готовносу MCU сертифікат живий.

    Хто що може підказати?

×
×
  • Создать...