Перейти к публикации

Yar

Пользователи
  • Публикации

    6
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Сообщения, опубликованные пользователем Yar


  1. 1 hour ago, Knez said:

    В Украине развал схождение делается ну точно не по регламенту Теслы, а в том положении в каком вы оставили им машину для работы. Если вы настояли, чтобы делалось в Low, сделают в нем. Но это никак не уменьшает вероятность приложиться днищем батареи.

    Власне я не наполягав 🙂. Навпаки, працівники сервісу переконували, що ВСІ зараз роблять розвал-сходження саме в цьому режимі. Але це не дуже логічно, оскільки видається, що саме режим стандарт мав би бути базовим. А якщо так - то розвал мав би робитися саме в ньому

    1 hour ago, Knez said:

    Кстати, вытаскивая пост от 19го года, ожидать, что сейчас Тесла все делает точно также, не стоит. В тот момент Тесла еще не насладилась в полной мере хрустящими полуосями и делала развал-схождение в режиме Standard. А в настройках автоматического поднятия подвески машина сразу запоминала точку и продолжала ехать в Very High до скорости около 35 км/ч, убивая подвеску.

    Натомість, мені здається опція "використовувати по замовчуванню Low режим" в налаштуваннях підвіски, з'явилася не так давно. 

    Найбільше мене в цій ситуації турбує "хруст" при різкому старті в режимі Standard, який зникає в Low. Наче ж на Raven підвісці це побороли? 


  2. 25.12.2019 в 11:36, Knez сказал:

    По нашим дорогам, чем выше клиренс, тем меньше шансов стукнуть батарею. Так что минимальное уменьшение нагрузки на сайлентблоки в low ставим в противовес к ударам по днищу и поджиранию резины. А дальше - вам выбирать )))

    На днях отримав від одного з сервісів Tesla що розвал сходження робиться на Low режимі. А тому рекомендується їздити в цьому режимі постійно, щоб не хрустіли ШРУСи. Звідки ви черпали свої дані?


  3. 38 минут назад, Knez сказал:

    Отключил все "будилки", оставил машину на несколько часов. Она уснула. Проснулась уже совершенно нормальной!

    От і кажіть потім що там нейронні мережі, а не штучний інтелект :))) Дякую за грунтовну відповідь

    До речі, будити чомусь виходить тільки SMS, на дзвінок машина не реагує


  4. 22.10.2020 в 15:08, Aleks.bel сказал:

    В вкладке Дисплей никаких галочек не вижу, которые могли бы влиять на эту проблему

     

    22.10.2020 в 15:12, Knez сказал:

     Если она стоит, то машина уходит в сон, но при этом остается онлайн для приложения.

    Теж проблема з тим, що машина йде в сон, але проблема втому що у мене навіть пункту energy saving немає , а відповідно і галки. Прошивка найсвіжіша 

    9B672259-E01D-45D2-AA19-A7CE66B5A351.jpeg


  5. 15 hours ago, vladstav said:

    Если не кратко - ТСК этим не занимается из за большой стоимости -- но при этом там все равно не будет климат-контроля.

    Клімата не буде, бо його не можливо встановити, чи тому що це дорого по роботі?


  6. Привіт. А якщо не коротко? Що ще потребує установки? Клімат для задніх сидінь теж можна доставити? Здається там мала б бути додаткова кліматична установка. Також виникають питання із софтом - він бачитиме 5 місць, чи 7? Можна буде керувати підігрівом? Ну і ще одне важливе питання - як бути з техпаспортом, в якому вписано 5 місць? Через це можуть виникнути проблеми, скажімо при перетині кордону?

×
×
  • Создать...