Перейти к публикации

driver69

Пользователи
  • Публикации

    29
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

1 Нейтральная

Личная информация

  • Автомобиль
    Model S

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. iX мені як сарай на колесах, SUV не розглядав ніколи, ось Taycan SportTurismo (універсал) дуже навіть непоганий. Потрібно сходити на тест-драйв пощупати.
  2. Також правда, щоправда у цьому сегменті з наявних наче як лише Taycan/E-tronGT
  3. Ось власне в цьому й питання, що автомобіль може, а виробник не може. Вже схиляються думки у бік Taycan. До речі про корч, RS6 стартує як трактор(сток), а проблеми такої немає
  4. Споглядаю іноді на teslmotorsclub форумі за новинами стосовно наших тролейбусів на стероїдах та й щось новини невтішні. Як ми всі знаємо, болячка з передніми напів-осями та шарнірами рівних кутових швидксоетй вже досить давна і вирішення проблеми раз і назавжди досі немає. (Навіть у Raven діагностують!). Чому підняв цю тему, бо бачу щодня все більше тем на тому ж TMC, що схожий чи ідентичний стукіт наявний у нових моделях Plaid S та Plaid X, щоправда у останнього звук більше нагадує тертя металу об метал. Власне це трохи розчаровує, бо як настане мирний час, (Не забуваєомо підтримувати ЗСУ!) хотілося б освіжити свою TMS2018 до моделей 22+ року, але після цього відкриття бажання по трохи починає зникати. Провівши ще якийсь час на форумі, знайшов, що люди знайшли вирішення проблеми, а саме "aftermatket lowering links" від "N2itive". З цією модифікацією автомобіль завжди у режимі підвікски "LOW", проте виробник також застерігає не заграватись з розгоном у поворотах та робити веселі старти виключно з прямим кермом. І ось, автомобіль за понад 150 тисяч доларів доводиться "доробляти" кінцевому споживачу, та й модифікація, якщо чесно, така собі, бо така Тесла це по суті "трамвай", якому дозволено їхати швидко лише прямо. Менше з тим, якщо їздити завжди у LOW, то ризик дном проїхатись по якійсь ямі зростає суттєво, тим паче якщо у Вас різкий спуск до підземного гаражу (кажу з власного досвіду). Прикріпив фото користувача TSLA Pilot. На СЦ йому повідомили, що вирішення проблеми наразі немає, можуть по гарантії замінити на нові. Які у кого думки з цього приводу?
  5. Дякую за відповідь.
  6. Як відомо, тесла не гарантує сервіс (навіть за гроші) авто з "сірого" ринку чи авто, привезене з США до Європи і навпаки. Записався на сервіс у Варшаві через додаток, але начитався тут, що можуть і не обслужити, а потиснути плечима. Чи був у когось досвід обслуговування US авто на сервісі у Варшаві? Дякую.
  7. driver69

    Unable to charge... ну типа

    Помилка виявлена. Причина помилки - перехідник. Вставив через оригінальну - все гут.
  8. driver69

    Диски R19 на R21 TMS 2018.

    Вітаю теславодів! Хочу замінити сток R19 Slipstream диски на R21 Slipstream (Фото нижче). Виникає питання чи вони взаємозамінні, (гайки, болти, ковпачки, TMPS ітд), чи потрібно щось докупляти/міняти? Дякую!
  9. driver69

    Unable to charge... ну типа

    Ось що пишуть. The hard reset or reboot on a Model S or Model X is not recommended (and accidental warranty voiding can happen), so if you can get to a Service Center or schedule a visit with a Mobile Tech, you should do that first. We don’t recommend the following method (even though this is probably what the Service Center techs will try), but sometimes an error code or other malfunction won’t clear up until the 12V battery is disconnected for a bit, then hooked up again. Особливо цікава частина “an error code or other malfunction won’t clear up”, що в даному випадку CHG_f075
  10. driver69

    Unable to charge... ну типа

    Перезапуск електроніки всієї, не тільки MCU. Маніпуляції з 12в батареєю.
  11. driver69

    Unable to charge... ну типа

    Мабуть і в кабелі, навіть не знаю. Але через годину зарядки помилка зникає, що теж цікаво. І після підключення зарядки помилка також не стабільна, а з’являється на 5 сек, зникає, і знову з’являється. Можливо спробувати hard reset і це щось дасть.
  12. driver69

    Unable to charge... ну типа

    Така штука, тільки без волл конектора.
  13. driver69

    Unable to charge... ну типа

    Тоді турбує питання скільки з цим можна поїздити і чи нічого я в результаті не зламаю, а сервіс вже запланувати на весну.
  14. driver69

    Unable to charge... ну типа

    Можливо й так, але я спробував 3 різних станції і 4 у мене вдома, на всіх ця помилка, а заряд все одно йде, лампа на фарі зелена.
×
×
  • Создать...