Перейти к публикации

Dmutro

Пользователи
  • Публикации

    11
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нейтральная
  1. писало, уже ні. "Checking for update..." писало чи в вересні чи в жовтні, коли у всіх такі проблеми були зараз без проблем проходить провірка на наявність оновлень і каже, що новіших оновлень нема, дата теж міняється
  2. там схожа ситуація, но там міняли плату автопілота і є підозра на просрочені сертифікати автопілота, а в мене міняли тільки радар, хоча думаю, що справа взагалі не в заміні
  3. у мене така сама ситуація - прошивка 2021.32.21, прошивка новіша скачалася і не встановлюється, але в мене НЕ міняли плату автопілота. і взагалі думаю, що справа не в заміні, бо дану прошивку 2021.32.21 теж закачувало, але не встановляло без допомоги VPN. а VPN до сертифікатів в платі АП немає ніякого відношення.
  4. На моїй М3 AP3 19го року досі 2021.32.21 яку вдалося установити через VPN, а далі глухо. Один раз бачив як скачувалася якась інша і все.
  5. А ніхто уважно не прочитав що пише в самому низу при нажатті на "і" біля вибору метода получення оновлень? Може тут сказано саме за GEO, а не за регіон машини?
  6. те саме зробив, відключив ВПН, чекаю прошивку, бо на ВПНі теж не прилітала
  7. Підтверджую слова сказані вище не один раз - обнова скачувалася без ВПН, сам бачив як качалася 2 рази, але після скачування до 100% нічого не відбувалося. Як тільки дав машині ВПН із США, то одразу прилетіла пропозиція інсталювати обнову.
×
×
  • Создать...