Перейти к публикации

Jovani

Пользователи
  • Публикации

    23
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Сообщения, опубликованные пользователем Jovani


  1. Стояла Два дні під хорошим WiFi 5Г- 300Mbit/s, перезавантажував всіма доступними методами, дойшов аж до зняття клеми і відключення основної батареї, нічого не допомагало, повне скидування робити не хотів, а потім престав звертати вже увагу, і сьогодні помітив що у додатку зникла інформація про завантаження яке зависло на 2%. І тільки як прийшло наступне оновлення, все стало ОК , завантажилось і інсталювалось...


  2. Помітив у себе на Model Y,  що вже тиждень зависло завантаження прошивки 2022.16.1.2 на 2% в застосунку Tesla і не завантажується.

    На головному дисплеї показує що нові оновлення відсутні і дата оновлюється, хоча у правому верхньому куті стоїть повідомлення зеленого кольору  про завантаження.


  3. 1 час назад, Igor 1977 сказал:

    Пока не особо. Виснет. Работает только на apple. 

    Не правда, все работает нормально , и на анроиде. Пользуюсь постоянно, ни разу не висло. Даже можно в динамик теслы с телефона покричать.


  4. 45 минут назад, alleks67 сказал:

    Какая у Вас была до этого?

    Была 2021.36.5.8

    Но после обновления перезагружается дисплей, и есть баги на дисплее. Дальше посмотрим какие баги найду.

    После рестарта  самоизлечилось. Добавили в мню кнопку "Обновления". Значит скоро начнут с нас брать за подписку если захочешь получать обновления.


  5. 22 часа назад, Kostua сказал:

    А что случилось с прошивкой 2021.36.5.2? Тесла возвращает всех на 2021.36.5.1

    Обнаружены некоторые проблемы с версией 10.3, поэтому временно откатываемся на 10.2», - написал в своем Twitter Маск. При этом глава Tesla не стал уточнять, с какими именно проблемами столкнулись тестировщики.


  6. Так, дійсно прошивка  завантажується без VPN і знаходиться завантажена в памяті. Щоб почати оновлення потрібен VPN, інакше ніяк. На рахунок російської клавіатури, вона є, але не всі символи. Тобто два ряди одинакових символів.

    Скрытый текст

    20211011_210825.jpg

     

×
×
  • Создать...