Перейти к публикации

Jovani

Пользователи
  • Публикации

    23
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нейтральная

Личная информация

  • Автомобиль
    Model 3

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Jovani

    HomeLink

    Поставив американський модуль. Автоматика Nice 433.92, все працює. Тільки квадратні двосторонньої дії дистанційки не бачить від NICE. Всі інші автомобіль бачить.
  2. Стояла Два дні під хорошим WiFi 5Г- 300Mbit/s, перезавантажував всіма доступними методами, дойшов аж до зняття клеми і відключення основної батареї, нічого не допомагало, повне скидування робити не хотів, а потім престав звертати вже увагу, і сьогодні помітив що у додатку зникла інформація про завантаження яке зависло на 2%. І тільки як прийшло наступне оновлення, все стало ОК , завантажилось і інсталювалось...
  3. Помітив у себе на Model Y, що вже тиждень зависло завантаження прошивки 2022.16.1.2 на 2% в застосунку Tesla і не завантажується. На головному дисплеї показує що нові оновлення відсутні і дата оновлюється, хоча у правому верхньому куті стоїть повідомлення зеленого кольору про завантаження.
  4. В мене стояла 2022.12.3.2 і зависла на останній даті оновлення 26.05. Вирішив залишитии на ніч під VPN . Ранком прилетіла 2022.12.3.16.
  5. Привет всем. Вышли новые карты EU-2022.12-13877. Кто-то статвил , если да, то есть ли в них Украина.
  6. Не правда, все работает нормально , и на анроиде. Пользуюсь постоянно, ни разу не висло. Даже можно в динамик теслы с телефона покричать.
  7. Была 2021.36.5.8 Но после обновления перезагружается дисплей, и есть баги на дисплее. Дальше посмотрим какие баги найду. После рестарта самоизлечилось. Добавили в мню кнопку "Обновления". Значит скоро начнут с нас брать за подписку если захочешь получать обновления.
  8. Без ВПН скачалась и без ВПН установилась, АП3 . Утром когда писал пост, не посмотрел подключен или нет впн. Так что все происходило без впн.
×
×
  • Создать...