Перейти к публикации

Narayan

Пользователи
  • Публикации

    6
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нейтральная

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Narayan

    Смена sim карты

    В мене теж спочатку картка не працювала в ЄС (правда то був Водафон Україна), спробуйте подзвонити не неї, можливо тоді прокинеться. Зв'язок ловить не одразу інколи потрібно 10-15 хв. Якщо ні то хіба що витягувати картку вставляти в телефон, скористатися перший раз інтернетом в роумінгу і тоді вже ставити назад в авто.
  2. Narayan

    Смена sim карты

    В мене не було доступу до спеців, довелось купити доступ до Toolbox на годину + китайський кабель та ноутбук і параметр змінив самостійно.
  3. Narayan

    Смена sim карты

    Безмежно вдячний, ви зекономили мені купу часу, нервів та коштів)) Можливо ще порадите спеців які можуть регіон змінити, район ІФ або Львів, чи дистанційно якщо є така можливість
  4. Narayan

    Смена sim карты

    Ще раз дякую. Тобто змінити регіон навігації можна тільки в спеців які цим займаються чи потрібно писати в підтримку/сервіс? І після цього, через певний час карти оновляться?
  5. Narayan

    Смена sim карты

    Дякую за відповідь! Я правильно розумію, що у випадку якщо машина весь час буде в Європі, немає сенсу ставити сім, достатньо змінити модем на європу і оплачувати premium connectivity. Так як навіть якщо я поставлю сім, і не підключу premium connectivity то Spotify і Tidal працювати не будуть? І якщо можна ще питання по картах Європи - вони прийдуть автоматично чи потрібно міняти регіон Toolbox-ом і заливати карти самостійно? Зараз ще карти NA але машину привязав до акаунту вже кілька днів тому.
  6. Narayan

    Смена sim карты

    Підкажіть будь ласка, дано американська MY Intel, модем не міняв, сім карту не ставив, якщо я поїду на ній в ЄС вона буде мати інтернет там де є частота 2600 Mhz чи все ж таки потрібно вставити сімку ? Варіант 2: якщо я поміняю модем на європейський, в Європі буде інтернет одразу з вбудованої сім чи всеодно потрібно ставити іншу сімку? Хочу зрозуміти чи ставити сім обов'язково чи є варіант щоб запрацювала штатна?
×
×
  • Создать...