Перейти к публикации
EV studies

Гданьск-Амстердам Тесла M3 LR 21 LG

Рекомендованные сообщения

 

Всім привіт!

Я вже показував як можна їздити Теслою витрачаючи мінімум часу на зупинки з зарядками у своїх поїздках Польщею та до Австрії. Можна доїзджати швидше часу Гугля без порушення ПДР.

Цього разу запрошую на перегляд нашої зворотної дороги з Амстердаму до Старогарду Гданьского (недалеко Гданьска, Польща) 1140 км з кінця квітня 2022. Це - приклад коли ми їхали Модель 3 так, якби це було авто з ДВЗ: не заряджалися до 100% перед стартом, робили собі обідню перерву і так далі. Загалом - зробили більше зупинок, ніж потрібно було Теслі. Більшість зарядок була неоптимальна: стартували з зарядом більше 10% і часом заряджалися більше ніж потрібно до наступної зупинки.

Єдине, ми використали підказки ABetterRoutePlanner для деяких зупинок і для зміни маршруту на останньому відрізку дороги, що і так допомогло доїхати в реальності швидше від прогнозу навігації Тесли на початку подорожі.

Без заторів і зайвих зупинок теоретично можна було б доїхати на 1 годину 40 хвилин швидше, але це вже тема для іншого відео!

Коментуйте, підписуйтесь - монетизація каналу на користь ЗСУ!

Screenshot_20221119_165904.jpg

Тут - епізод 2 подорожі, Берлін-Амстердам, опублікований ще на початку червня.

Тут ми все зробили краще: виїхали з готелю після нічної зарядки до 100%, 1 раз зупинялися ненадовго коли це не було потрібно машині (без зарядки), а на зарядку приїжджали маючи низький заряд. Якби не підзарядка вже в Голландії про запас - доїхали б ще швидше.

Коротше, автобанами від Берліну до Амстердаму потрібна лише одна підзарядка у теплу погоду! Але це в реальному русі з заторами та аваріями по дорозі, а не так як у мрійників, що їздять без зупинок 1000 км німецькими автобанами, а Тесла не зможе...

Screenshot_20221120-094733_Samsung Internet.jpg

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

×
×
  • Создать...