Перейти к публикации

Wasil

Пользователи
  • Публикации

    8
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    1

Все публикации пользователя Wasil

  1. Wasil

    Ноnda M-NV. як все було

    Звісно накатав. Їзджу постійно. Сьогодні перевзувся на літню гуму. Класно що є докатка. Взимку вскочив у залиту водою яму... Балончики і компресор то до одного місця.
  2. Wasil

    Полка чи шторка?

    Прошу поради у тих хто вже користується..що зручніше полка чи шторка?
  3. Wasil

    Аpple Carplay для Хонди

    Усі власники електричних Хонд китайського виробництва зіштовхнулися з проблемою сумістності мультимедіа з гугл. А ле вже з'явилися перехідники за допомогою яких можна це зробити. З перехідником (адаптером) Ваш авто активує повноцінний бездротовий apple Carplay. Все автоматично підключається щоразу, як Ви сідаєте в авто. Це не сторонній девайс. Ваш головний пристрій лишається рідним і підтримує усі функції. Адаптер лише активує додаткову функцію, Цей пристрій дає змогу під'єднати Ваш айфон до магнітоли автомобіля. З'єднання відбувається по bluetooth, тобто ніякі дроти не потрібні.Ви зможете користуватись google картами, прокладати маршрут прямо з дісплея, слухати youtube music, spotify. магнітола Honda m-nv, магнітола Honda ve-1, екран Honda m-nv, монітор Honda m-nv.
  4. Wasil

    Ноnda M-NV. як все було

    Продовження. Вибір впав на Хонду тому що раніше я її тестував і результатами лишився задоволений і тому що вона з'явилася в той час і в тому саме місці коли я вже був морально готовий до придбання. Дуже вдячний продавцю що допоміг мені за час розмитнення переробить зарядне з заводського на більш потужне 16А. Важливим пунктом у придбанні електрокара повинна бути можливість для зарядки вночі. По перше це на багато дешевше а по друге економить ваш час вдень. Отак крок за кроком складалися умови які надихнули мене стати власником сучасних технологій.
  5. Wasil

    Ноnda M-NV. як все було

    Пролог. Навмисно не поспішав починать викладати відчття від володіння такою машиною щоб висновки стали більш виважені і об'єктивні.Позаду рік володіння автівкою і перші 10 000 км пробігу в умовах війни і паливно-енергетичної кризи. Багато часу не маю.тому історію буду викладати не усю відразу а окремими уривками.Почну з того що спонукало придбати електромобіль. Початок. Думку придбати електричку виношував довго. Спочатку розглядав якийсь не дорогий вживаний Ліф. згодом вивчав ZOE і побратимів Сітроена і Пежо. Може кого здивує але першість пориву придбати електричку належить бажанню зменшити фінансувавння нашої зажерливої сусідки за порєбріком.а друга - продовжити життя мого авто з ДВЗ. оскільки знав що елекрокари для дальніх маршрутів не дуже придатні (тут я залишаюся вірним своїм поглядам не дивлячись на оптимізм відео блогерів що їздять далеко) Вираз: час-це гроші дуже пасує до стилю переміщення на EV. У 2021 році з'явилося багато пропозицій на придбання машини. Самими привабливими були ті що пропонували привезти за передплатою.З одного боку дуже хотілося скористатися цим а з другого...ні.не страх шо тебе ошукають посередники.а страх що в повітрі шугало відчуття наближення війни і не відомо що і як могло змішати як колоду карт мої надії. Ризик мав місце тому вирішив що кращє купити вже на місці в Україні.Переплата і трохи вища ціна була як маржа тим.хто ризикував.
  6. Wasil

    Ноnda M-NV

    навзаєм. з Новим роком і Різдвом христовим! А для мене телефон це як довідник коли щось треба знайти терміново а вже вивчати тему писать щось і читать .то тільки на великому екрані.Тут і посилання і фото з відео завантажити як на мене зручніше. Тому кожний обере своє.
  7. Wasil

    Ноnda M-NV

    скоріш за все не знають. я і сам випадково дізнався.. А чому не зручно? здається тут більше зручностей ніж у месседжері.принаймі якщо користуватися в ноутбуці
×
×
  • Создать...