Перейти к публикации

Vlad.s

Пользователи
  • Публикации

    10
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

2 Нейтральная
  1. Схоже, цей день настав, в Нідерландах відкрили перші суперчарджери для всіх (джерело: Bjørn Nyland)
  2. Vlad.s

    Model 3 из Китая

    Якщо китайська SR+ то там 100% LFP (літій-залізо-фосфатна) батарейка, яку бажано заряджати до 100%
  3. Vlad.s

    Model 3 из Китая

    Вийшло так, що випуск Модел 3 в Шанхаї співпав +- з рестайлом по часу. Але запевняю, що накладки на картах ніяким чином не мають відношення до рестайлінгу. PS в мене модел 3 першого кварталу 2021р родом з Фрімонту і без накладок (перші рестайлові моделі з‘явились в 4 кварталі 2020). Можливо в майбутньому, накладки з‘являться на всих модел 3, незалежно від місця виготовлення.
  4. Vlad.s

    Model 3 из Китая

    Саме так, я їх і мав на увазі. Ще на задніх картах дверей інший гриль динаміків.
  5. Vlad.s

    Model 3 из Китая

    В 3 кварталі M3LR поставлялись з китаю з батарейками lg. Є велика ймовірність що в 4 кварталі всі версії Модел3 будуть поставлені в Європу з Китаю (через пару тижнів буде вже точно відомо). Стосовно накладок на дверях, це є однією з ознак що машина китайського походження, ніякого зв‘язку з рестайлами тут немає.
  6. Vlad.s

    Подскажите по комплектации

    До 3 кварталу 2021 року включно поставки M3P були з США з батарейками Panasonic. Що буде в наступному кварталі ще не відомо (про Китай - ще не підтверджена інформація)
  7. Особисто розцінюю це як наступний крок в розвитку мережі суперчарджерів та навколишньої інфраструктури. Багато противників не беруть до уваги найважливіше - відкриття суперчарджерів планується з одночасним розширенням кількості зарядок на кожній локації, а подальше залучення коштів від відкриття, також стимулюватиме вдосконалення мережі. Вже сьогодні можна спостерігати щось подібне:
  8. Vlad.s

    Free Supercharger miles

    Гадаю що тему можна закривати, нажаль, Тесла закрила реферальну програму для Європи з 18 вересня 2021р 😞 https://www.tesla.com/support/referral-program
  9. Обов‘язковою умовою отримання субсидії є мінімальний термін володіння ТЗ 6 місяців. Чисто теоретично, через 6 місяців від покупки, він може продати авто на екпорт, що більшість німців і робить. Але через специфічну ситуацію на європейському/німецькому ринку, ці 6 місячні автомобілі коштують дорожче ніж абсолютно нові в салоні Тесла (і це не враховуючи 6к евро субсидії).
  10. Vlad.s

    Подскажите по комплектации

    На європейському ринку в 2021 році продавались/продаються одночасно авто з Фрімонту та Шанхаю. Передні дверні карти якраз і є однією з відмінностей. Тобто ніякого зв’язку з рестайлом тут немає. Вставки під дерево були на Китайських Модел 3, але більш важливою відмінністю є інший тип батареї(LFP) в SR+ що були вироблені на гігафабриці в Китаї. PS на сьогодні розглядати бу теслу з Німецького ринку фінансово не вигідно, оскільки всі продаються на північ Європи за цінами більшими від вартості нового авто.
×
×
  • Создать...