Перейти к публикации

Олег топ

Пользователи
  • Публикации

    30
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя Олег топ

  1. Я міняв на тесла сервісі в Варшаві, тегру на інтел. Правда в мене ТМХ європейка. По вартості-9500злотих це майже 2000$, так як в мене куплений fsd, то безкоштовно поміняли автопілот з 2.0 на fsd. Попробуйте напишіть їм, можливо теж поміняють.
  2. Комусь на tegra європейську версію, приходило останнє оновлення V2021.24.28?
  3. Олег топ

    Підігрів руля

    ТМХ 2017 без підігріву руля. Хочу купити руль з підігрівом і встановити. Що для цього потрібно? Руль з підігрівом, програмно включити …
  4. Олег топ

    Пневмоподвеска

    Сьогодні МХ стояла на вулиці 4год. при -4. Після під час руху видала помилку компресора пневми, через 15 хв на теплому паркінгу все запрацювало. Це глюк, чи щось підмерзло, чи вмирає компресор?
  5. Свист вітру з під капота при швидкості 90км.год і вище. Куди дивитися?
  6. Буду вдячний за відгук про прошивку, якщо поставите;)
  7. Олег топ

    Зимняя резина на X

    Сьогодні поставив на різноширокі диски зимову резину 265/45/20 на перід і на зад. Шини стали на диски одинаково, добре. Чи можуть бути якісь наслідки в такій комбінації?
  8. Окрім рос. мови є ще щось цікаве?
  9. Потрібно якісь дії для встановлення, чи автоматично прийшла?
  10. 3) hold працює при сильнішому натисканні на педаль тормоза. Питання в іншому. В мене була М3, так вона, коли підїжджав до пробки, при відпущені педаль газу підкочувалася до попутного авто, тормозила рекуперацієі і автоматично ставала на hold. Цю функцію можна було включити в меню( як називалася не памятаю). Так от, якщо я поміняю тегру на інтел, чи зявиться в меню ця функція?
  11. Хтось міняв на mx тегру на інтел? 1)Чи приходять свіжі оновлення? 2)Чи конектиться з моб. додатком через блутуз а не тільки через мережу? 3)Чи зявиться функція автоматичної зупинки(ручнік),коли відпущена педаль газу? 4)Яка вартість такого переобладнання? 5) Які ще переваги заміни?
  12. Офіційно- це довго і нудно,якщо пракінг був зданий до 2020 року, після всі паркінги зобовязали встановлювати електрозарядки. 1) найпростіший варіант(я так зробив) домовитися з найблищим сусідом від паркінгу і протягнути кабель від його ел.щитка та встановити лічильник в себе для обліку, бонус нічний тарив -50%. 2) домовитися з головою ОСББ. Мінус, не буде нічного тарифа
  13. В кого яка остання версія прошивки на тегрі? Чи приходила версія з рос. мовою на тегру?
  14. Які склоочисники поставити на Model X, чи там міняються лише резинки?
  15. Олег топ

    Докатка на M3

    Також цікавить докатка. Підслухаю👂
  16. Олег топ

    Блимають плафони салону

    Десь є обрив. В мене на працювала антена доступу в стойці водія. Може бути відєднаний якийсь розєм або лампочка.
  17. Хтось вирішив проблему з роботою дворніків в автоматичному режимі?
  18. Я також кинув з квартири 220В. Це найпростіший і найдешевший варіант. Якщо у вас паркінг будувався після 2020 року, то по закону мають бути передбачені електрозарядки.
  19. Хтось стикався з такою проблемою? Блимають плафони верхнього світла разом з аварійкою. Думав з оновленням пропаде але вже тричі обновляв і проблема залишилася. Як лікувати? IMG_6733.MOV
  20. Олег топ

    Привод переднего багажника

    Яка ціна комплекту?
  21. Олег топ

    Размер шин для model 3

    245/45/18 хтось пробував ставити? сантиметр ширші, вирішать проблему з бардюрами і на 0,5 см вищі
  22. Олег топ

    Скрип тормозных колодок

    В більшості випадків скриплять не колодки, а металеві пластини, які тримають колодки. Можливо хтось підкаже де можна заказати такі пластини?
  23. Парковка здана 12.2018р. Вони вже підпадають під нові норми?
  24. Можливо хтось, щось підкаже. Маю паркомісце в підземному паркінгу, голова ОСББ відмовляється надати точку для підключення, щоб я міг провести собі кабель для зарадки на паркомісце, можливо є якісь закони, або органи впливу, щоб підключити зарядку для авто?
×
×
  • Создать...