Перейти к публикации

Pro100vanya

Пользователи
  • Публикации

    10
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя Pro100vanya

  1. А по производителям и моделям кто что посоветует? Если учитывать чадемо на одну и всё остальное на вторую
  2. Но всё же,главный вопрос открыт подскажите какую зарядку Вы рекомендуете сейчас установить
  3. 😂👍теперь понятно Я вот что думаю,по поводу паркомест,если на каждом провести 50 кВт ,то это обойдётся в 600тис,а если поставить свой трансформатор то смогу хоть суперчарджеры ставить в будущем, но собака дорого... Хотя даже примерно не знаю на сколько То может пока провести на одно-два паркоместа и копить на трансформатор?
  4. АЭ это шарашкина контора, с ними не стоит работать. почему?
  5. Согласен со всем,большое спасибо. Наверное так и сделаю. Может ещё подскажите какого производителя станции стоит просматривать на 1772 и ссs?
  6. Є можливість на кожне паркомісце підвсти окрему незалежну лінію на 50 квт.,хоч і не дешево... Але суть не в тому,ціль надати клієнтам максимальну потужність і можливість зарядити будь який ел.мобіль на на будь-якому паркомісці Звичайно хочеться надавати можливість заряджатись через роз'єм чадемо,але не можу зрозуміти чому при вхідних 50 квт. Не не можу їх усі видати через чадемо?
  7. Автоінтерпрайз пропонують різні варіанти тарифікації,можна продавати квт.,а можна час і при цьому квт. по собівартості Взяти мало,обяснили что надо трансформатор свой ставить и подключаься к 10000 вольт,а ето милионы... А по поводу параметров подключения сам не в курсе,но почему не хватит мощности на чадемо 50 кВт?
  8. Це буде перша зарядна станція у нашому місті Мені пропонує автоінтерпрайз щоб у них брав,але там є багато варіантів розподілу потужності на різні кабелі і тут мені важко розібратись Як Ви гадаєте можна взагалі з ними працювати,чи краще самому десь купити,чи то буде дешевше,чи вигідніше?
  9. Доброго дня! Потрібна Ваша допомога стосовно вибору зарядних станцій для електромобілів, я уже пів року борюсь з бюрократією,але боротьба дала свої результати,отримав в оренду 8 паркомісць в самому центрі міста Рес дає добро на стандартне підключення до 50квт на кожну зарядну станцію Залишилось питання вибору самої станціїї,можливо щось порадите? У нашому місті поки що! До десяти ел.мобілів і нажаль тільки одна тесла 60-ка
×
×
  • Создать...